2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تو این سن عادیه که همش بغل بخواد من بخاطر بچه هام شانه دردی گرفتم عیبی شدم ولی گذشت اقتضای سن شونه 

بیشتر خودت بی حوصله ای و خسته ای حق داری ولی بچه ها تو این سن خیلی بغلی میشن بهانه گیر بخاطر دندون هاشون 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

ببرش دکتر خب...ولی خب شاید اقتضای سنشه...

بیشتر براش وقت بذار و ببوسش بغلش کن...من واقعا ب این محبت کردن ب بچه ایمان اوردم...دختر خودمم۲۰ ماهشه

ی چیز دیگم بگم بهشت الکی زیر پای مادران نیست

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
عصبانیت شما ب بچه منتقل میشه. من خودم تجربه کردم وقتی عصبانی میشم یا داد می زنم..دخترمم خیلی عصبی م ...

دقيقا من وقتي عصبي م با اين كه تلاش ميكنم بروز ندم ولي بجه هم پرخاشگر ميشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
توی هیچ شرایطی ادم نباید ی بچه 17 ماهه رو طوری دعوا کنه ک بچه بالا بیاره اگه دور از جون بجه از ترس ...

عزیزم میدونی وقتی یکی میگه طرف به جنون کشیده شد یعنی چی؟ 

من اگه از مشکلاتم بگم از زمانی که بچم به دنیا اومد فقط میگی چطوری زنده ای؟ 

تو همین سایت با ۴تا کاربر درد و دل میکردم میگفتن جات مستقیم بهشته چون من واقعا به جنون کشیده شدم از مشکلات بچم یکبار به مرز سکته رفتم همش زیر سرم بودم

گفتم تا طرف مقابل درد مارو باتمام وجود نکشه امثال مارو درک نمیکنه. 

بچه های ما جیگر گوشه هامون هستن تماک زندگی و نفسمون خودمونم بعد دعوا کردنشون دچار عذاب وجدان شدید میشیم و کلی گریه میکنیم ولی خب ما مادرها هم ربلت نیستیم از گوشت و پوست و استخوونیم مادرهایی که بچه های نرمالی دارن و خیلی راحت نرمال بزرگشدن  امثال من رو هرگز درک نمیکنن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

نرمال نیست اصلا.

همه بچه ها اذیت میکنن ولی نه اینقدر.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

خودتم ی مکمل بگیر مصرف کن یکم اعصابت بهتر میشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

چیزی نیست عزیزم به احتمال خیلی زیاد شما افسردگی پس از زایمان گرفتید و اصلا درمانش نکردید بزرگترین ظلمی که یه زن می‌تونه در حق خودش بکنه درمان نکردن این دوره از افسردگی هست واقعا باید جدی گرفته بشه چون اگه درمان نشه نه از شیرین بازیای بچه ت لذت میبری نه آرامش داری و هر حرکت کوچیکی از اون رو اعصابت می‌ره . با درمانش میبینی که چقدر صبور میشی با این صبوریت و تحملت بچه هم آرامش میگیره و خیلی خیلی بهتر میشه چون بچه ها واقعا امواج منفی و مثبت و اضطراب درون آدما رو حس میکنن. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

بچه شما فقط محبت، بغل ،امنیت، آرامش مادرشو میخواد

همین و بس

یه جوری با تمام محبت بغلش کن تا توب بغلت بخوابه

اینجوری انگار بهش آران بخش تزریق کردی

خودت ناآرامی 

همه چیز رو رها کن فقط بجه تو بغل کن

اگر غرق محبت و امنیت مادرش بشه تا سه سال

بعد از سه سال بچه آروم و اجتماعی میشه

درسته💚

عزیزم فقط اونی می‌تونه شما رو درک کنه که دقیقا شرایط مشابه داشته باشه. 

مگر نه متهم میشی به یک مادر بی مسئولیت و بی عقل که چرا بچه دار شده!!! 

بعضی بچه ها ناسازگار هستن و مادر رو به مرز جنون میبرن. تقصیر شما نیست. کاملا حق داری 

فقط میتونم بگم اگه شرایطش رو داری حتما با مشاوره صحبت کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

مشکل از بچه نیست‌.شما خسته اید استراحت لازم دارید و یه تایمی در روز که تنها باشید بدون بچه. وقتی مادر ناآرومه بچه ناآروم تر میشه و یه چرخه معیوب ایجاد میشه. کاش میتونستید حتی اگه شده یک‌روز در هفته برای دو سه ساعت پرستار بگیرید یا بچه رو به یه آدم‌مطمئن بسپرید.

ضمن اینکه اون بچه خودش نخواسته که باشه شما خواستید. هر قدرم سخت باشه وظیفه تونه که بهش محبت کنید و کم و کسری براش نذارید حتی اگه خودتون توان و رمقی براتون نمونده باشه. مادری کردن خیلی خیلی سخته