2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
توی هیچ شرایطی ادم نباید ی بچه 17 ماهه رو طوری دعوا کنه ک بچه بالا بیاره اگه دور از جون بجه از ترس ...

عزیزم میدونی وقتی یکی میگه طرف به جنون کشیده شد یعنی چی؟ 

من اگه از مشکلاتم بگم از زمانی که بچم به دنیا اومد فقط میگی چطوری زنده ای؟ 

تو همین سایت با ۴تا کاربر درد و دل میکردم میگفتن جات مستقیم بهشته چون من واقعا به جنون کشیده شدم از مشکلات بچم یکبار به مرز سکته رفتم همش زیر سرم بودم

گفتم تا طرف مقابل درد مارو باتمام وجود نکشه امثال مارو درک نمیکنه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

یا کم خونه

یا درد شدید دندون داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

امیدوارم اسی این پست رو بخونه. این حرف سندیت علمی داره. بچه های کوچیک کاملا حس و حال درونی مادر رو ...

منم  دو تا بچه دارم کاملا این موضوع برام ثابت شدست

یه کلاس اخلاق هم میرفتم استاد مون میگفت فکر کنید بین دل شما و فرزندتون یه سیم رابط وصل هست هر جوری باشید بچه تون همون قلب تون رو آروم نگهدارید تا بچه تون هم آروم باشه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

عزیزم اگه از نظر سلامت داخلی مثل دل درد و  گوش درد و امثال اینا بچه مشکلی نداره محیط خونتون تبدیل کن به جای بازی همه چیزای شکستنی وخطرناک ووردار استخر توپ بزار اگه توانشونداری خودت ابتکاری درست کن بچه رو ببر پارک بزار رو چمنا بدو بدو کنه خودشو خاک مالی کنه کثیف کنه بازی کنه با خودت صابون ببر غذاشو ببر همونجا بهش غذا بده همه کار اتو باهاش انجام بده اگه کارای غیر ضروری داری انجام نده هیچی مهمتر از بچهت نیست اون خوابه تو هم بخواب تا اون بیدار میشه تو هم سرحال باشی وقت واسه فیلم و کتاب همیشه هست تا ۳سالگی سخته بعدش دیگه خودشون بازی میکنن تو راحتتر میشی حتما پیش یه روانپزشک برو با یه آرامبخش کمکت می‌کنه اینا همه تجربه یه مادر ی بود که بچه بیش فعال داشت وبرام  تعریف کرد امیدوارم برا مادرا مفید باشه 

حرز صغیر امام جواد بنویس باید پاک باشی وضو بگیر موقع اذان ظهر که شروع شد بنویس اگه بتونی با گلاب و زعفران بنویسی که عالیه تو یه کاغذ سفید با یه قلم چوبی یا یه شاخه درخت تمیز بعدش بزار گردن بچت موقع نوشتن دعا قمر در عقرب نباشه

یه دهه شصتی درونگرا
عزیزم چون نداری اینو میگی انشالله زودتر بچه دار شی یکی دوساله که شد بیا از تجربه هات بگو😂 بخدا بچ ...

جلو چشممن..هر روز تو خونه پیش منم مادرپدراشون نیستن..من کنترلشون میکنم..بخدا ولشون کنی میگن شب پیش تو بخوابن...کشده بارها...

میدونیوچرا بچت خوب نیست؟چون تو حال درونیت خوب نیست،حالتو خوب کن هرطور که میتونی،روزی ۲ساعت بسپر دست ...

توآشناهای سن بالای ماوقتی بچه میترسه سه شنبه شب اب نمک بالاسرش میذارن بایه سوزن بعدروزچهارشنبه قبل غروب سینی روداغ میکنن روسربچه روسری میندازن نبینه بعدمیگن ترس فلانی روریختیم به حق الله بعدآب نمک روازبالاسربچه میریزن توسینی شکل درمیادمیگن ازاین تصویرترسیده مثلاشکل اون چیزی که ترسیده توسینی میفته بعدبچه بهترمیشه فقط اینکارومادره بچه نبایدانجام بده 

۱۷ماهه

عزیز دلم افسردگی داری و به شدت خسته ای. یه مهد پیدا کن که تمیز و مطمئن باشه هفته‌ای یه روز بچه رو بذار تا نفس بکشی و استراحت کنی.

برو تاپیک درمان ناباروری من نسخه ی بعد از پاکسازی رو انجام بده افسردگیت درمان میشه