2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

خب راهکار من تو اون دوران این بود ک کلا بچه اولویتم بود..

نود درصد فقط یبار پخت و پز داشتم.

بعد مثلا می گفتم روزی دو ساعت کار خونه،دیگه هر چی می رسیدم انجام می دادم بقیه اش می موند.

همش در حال بازی های مختلف بودم با بچه..

حال خودمم بهتر بود چون حرص نمی خوردم

میدونیوچرا بچت خوب نیست؟چون تو حال درونیت خوب نیست،حالتو خوب کن هرطور که میتونی،روزی ۲ساعت بسپر دست مهدکودک،میبینی چقدر بهتر میشی

اینم بگم که روی بچه خودم خیلی جواب میداد،هروفت بچم بی قراری میکرد زنگ میزدم سیدی که خیلی مومنه سرکتاب باز میکرد میگف مثلا بچه ترسیده از چیزی،براش دعا مینوشت نمیدونی چقدر  بچه آروم میشد،اگه ادم مورداعتماد سراغ داری حتما انجام بده.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا بچه ای ک یه جا همش بشینه و آروم باشه نرمال نیس ما توقع داریم بچمون گریه کردن بلد نباشه سرسا ...

توسن پایین ترتیب تاثیری نداره روآروم بودن بچه هرچی بگی هرکاری کنی تشویق کنی تنبیه کنی بچه کاره خودشومیکنه

به شدت پرخاشگر شدم .اعصابم صفر شده

بعضی بچه ها نا آروم هستن درسته در شرایط خیلی سختی هستید اما باید صبر و حوصله خودتون زیاد کنید اگه میشه یک کسی که کمکتون کنه رو بیارید  این سن سن کنجکا‌وی و اکتشاف هست و بچه به محبت زیادی نیاز داره. بارداری خواسته بوده یا ناخواسته؟ چون گاهی بعد از زایمان مادرها دچار یک سری مشکلات روحی و جسمی میشن و به افسردگی پس از زایمان دچار میشن

وای توروخدا نگو...چطور دلت میاد..برا بچت خداشاهده بغصم گرفت..تحملش ک کار میکنی سختته..باهاش بازی گن. ...

عزیزم چون نداری اینو میگی

انشالله زودتر بچه دار شی یکی دوساله که شد بیا از تجربه هات بگو😂

بخدا بچه های الان همه کس و کارتو میارن جلو چشمت😅

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها وقتی بی قرار میشن حتما یه چیزیشون هست دختر من ۱۹ ماهشه هنوز راه نمیره وقتی بیرون میریم کلافه میشه دوست داره از بغل پایین بیاد و بازی کنه  میزارمش تو ماشین دوست داره بیاد بغلم باید بغلش کنم و رانندگی کنم فوق العاده بد غذا بودتا چند وقت پیش منم مثل شما اعصابم صفر شده بود ولی وقتی درکش کردم راحت تر میتونم باهاش کنار بیام از وقتی نه داد زدم نه کاری بهش داشتم خیلی بهتر شده

بچه های الان اکثرا همینن من شنیدم تو بارداری اگه امواج گوشی نزدیکت باشه بچه اینطوری میشه خودم تا م ...

عزیزم اون چیزی که مضره امواجه که هیچ جوره نمیتونی ازشون دور بشی. گوشی یه وسیله است و بود و نبودش در کنار مادر اهمیتی نداره.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

شما فقط ب یه نفر نیاز داری ک گاهی بچتو بگیره و ی زمانی ب خودت اختصاص بدی 

اینطوری نصف مشکلاتت حل میشه 

با شوهرت صحبت کن ی روز در میون بگیرتش چن ساعتی برا خودت باشی 

یا اگه جایی مطمن هستی مثلا مهد خوب باشه ی تایمی بذارش اونجا بعد بیا خونه ریلکس کن 

کم کم حالت خیلی بهتر میشه 

روغن بادام شیرین بزن به ملاجش تا ۴۰ شب و به ابروهاش . و کاهو هم خوبه براش هرروز بخوره به اندازع  ...

ملاجش هنوز سفت نشده ۱۰ ماهشه ایراد نداره روغن بزنم و اینکه کاهو بد نیست دل درد نمیگیره؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤