2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
۱۷ماهه

عزیزم منم پسرکوچیکم۱۵ماهشه وخیلی جیغ جیغو شده درکت میکنم.....

میگذره عزیزم خوب میشه بدقلقه....

منم خیلی کم میارم ولی گناه دارند خیلی وقتاغصمه نمیتونه حرف بزنه و کلافه میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچه ات ترسیده تنهاش نذار فقط آغوش تو رو امن میدونه به همین خاطر بغل میخواد لطفا سرش داد نزن میدونم سخته،کم کم کمکش کن ترسش بریزه عزیزم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

من همیشه مهربونم اما دیگه یه وقتایی از بشین پاشو ها از بیخوابیها از اینکه حتی جرات ندارم در یخچال و ...

تا اینجا هر چی جلوتر اومدم بیشتر نقطه مشترک باهاتون پیدا کرم

یه پسر ۱۸ ماهه دارم و یه بچه ۴ ساله

یه دقیقه دوستن نیم ساعت دعوا میکنن

کوچیکم فقططططط نق میزنه 

شیر میخواد نق میزنه کفش میخواد نق میزنه 

همه کابینتارو میریزه در حال نق زدن و گریه 

میگی نکن نیا بشین برندار انگار داری با دیوار حرف میزنی 

میگی بشین پا میشه میگی پاشو میشینه بخواب بیدار میشه کلاااااا فقط لج بازی و این وسط بزرگه هم که دیگه نگم....

باورت میشه من دو ساله سرپا پشت اپن غذا میخورم 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
اینا فقط بهونه برای گول زدن خودمونه  بچه ای بارداری اروم داشته باشه  فضا براش اروم باشه& ...

اصلا این حرفتون رو قبول ندارم مادری که شرایط امثال ما مادرهارو نداشته نمیتونه درک کنه چی میکشیم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

اگه میخوای بچت آروم شه اول باید خودت آروم‌شی.

احساس میکنم خیلی متشنج و نا آ وم و استرسی هستی و اینارو به بچت منتقل میکنی

راهش اینه از شیر بگیرش ه  چه سریعتر . و اینکه به گریه های الکی هیچ پاسخی نده بیخیالی طی کن بزار دو ساعت گریه کنه هیچ بچه ای از گریه چیزیش نمیشه ولی اعصاب تو مادر اگه داغون شه نابود میشی افسرده میشی خسته و بیمار میشی پس به فکر خودت باش نه داد بزن نه دعوا کن بزار گریه کنه فقط

عقیقه اصولشو بلد نبودیم گوسفند کشتیم خودمون هم خوردیم

اون عقیقه تبوده.   دعا و آداب مخصوص تو مفاتیح داره. تازه خودتون نخورید. باید برید فقیر.       ولی یک از علما گفتند. حتی اگر برای خودتون.   عقیقه نکردن.  الان بکتید.    

حتما براش یک گوسفند. عقیقه کن.   نه قربونی