2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

338 بازدید | 25 پست

من هفت ماهه عروسی کردم با خانواده همسرم تو یه ساختمونم خدارا شکر مستاجر نیستیم

مزاحمتی هم ندارن فقط یه وقتایی تو پارکینگ میبینمشون عصبی میشم یا اینکه آمار مهمونامو دارن

من ادمیم دوست دارم مهمون بیاد کلی ظروف پذیرایی خریدم بااینک تازه عروس زیاد مهمونی نمیده من کلی مهمونی دادم و البته رفتم و پس دادم

خانوم دوستای همسرم یکی یکی پاگشا کردن بااینکه وظیفه نداشتن و منم به جبران احترام دعوت کردم خانواده خودمم دعوت میکنن منم به جبران اونا دعوت میکنم

و بعدش مجبور میشم بخاطر اینکه همسرم اعتراض نکنه خانواده خودشم دعوت کنم

مادرش هفت ماهه عروسشم

پاگشا که نکرده اصلاااا و ابدا اومدیم خونه جدید یکبار خانوادمو نگفته بیان

کلاااا تو این هفت ماه دوباره ناهار دعوت کرده اونم فقط خودم بودم و پدرمادرش و همسرم یعنی غذا پختن برای ۴نفر هیچ سختی نداره

یکی دوبار غذا فرستادم همسرم گفته کلا دوبار اونم دوسه بار آشی چیزی فرستاده

چندپیش دعوتشون کردم گفت نه شام نمیایم گفتم حقیقت اصلا عادت ندارم برای بعد شام کسیو دعوت کنم رک گفتم همینو منم گفتم زحمت میفتی باشه و اومدن باقالی پلو درست کردم و سالاد و برای بعدشم کوکی پختم

بااینک شاغلم و شیش و نیم بیدار میشم

چندروز از دعوتم گذشت مادرش زنگ زد منم شام خونه مادر خودم دعوت بودم

گفت شب بعد شام بیاین خونه ما خیلی بهم برخورد گفتم ببخشید شام خونه مادرم دعوتم ایشالا یک فرصت دیگه ولی خیلی بهم برخورد واقعاً خجالت نمیکشه

به قول یکی میگفت اون باید سه چهار بار دعوت کنه تو یه بار

نظرتون چیه راهکار بدین

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

گلم چه اصراری داری هی دعوت کنی؟

تقصیر خودته خب

یکیم مث تو خانواده شوهرش آویزون نیستن خودش میخواد آویزون بارشون بیاره

اصلا دعوت نکن غذا هم اصلا نفرست مث همسایه معمولی رفتار کن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نظرم اینه توقعتو کم کن. وقتی اون مایل به رفت و آمد و مهمونی نیست شما هم نه دعوت کن نه منتظر دعوت باش ...

اونا خیلی دعوت میکنن ولی بعد شام

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

توقع رو بیار پایین

چرا باید خانواده شمارو دعوت کنن چون شما عروسی کردی؟

مهم نیست این چیزا واقعا

همون ناهار و شامی که گفتن خیلیم خوب بوده

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من یکبار با مشاوره حرف میزدم گفت ببین سبک مادرشوهرت اینه. تو که نمیتونی تغییرش بدی. باید بپذیری اخلاق و روحیاتش رو.

گفت مادرهمسرم هروقت بریم خونه اش یا قیمه میپزه یا قرمه سبزی. چیز دیگه ای نمیپزه. خب پذیرفتم.

یا دوستم میگفت مگه ما به عنوان عروس همه جوره تکمیل هستیم و طبق خواسته خانواده همسر رفتار میکنیم؟ مطمئنا ماهم اونجور نیستیم که اونا دلشون میخواد.

دوست عزیز زندگی لحظات خوب زیاد داره، فرصت کمه و سریع میگذره.

ارامش داشته باش و به جنبه های خوب خانواده همسرت نگاه کن.

همین که با دعوت میان خونه ات خیلی خوبه. خوب بود دم به دقیقه میومد در میزد بدون هیچی وارد میشد؟

یا دخالت های بسیار زیادی که میتونن داشته باشن و ندارن.

مادرهمسرت اهل گفتن و دعوت کردن زیاد نیست. بپذیر و باهاش کنار بیا. 😘

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ازاین مهمونی به اون مهمونی گیج شدم 😄😄😄، شوخی کردم گلم لزومی نداره اینقددعوتشون کنی چندروزی یبار درحدیه ساعت برو سری بزن به مادرشوهرتون یابعدشام بریدوبیاییداوناهم بعدشام بیان خیلی هم خوبه اذیت نمیشی براغذا ودسر و...اینطوری خودت راحت میشی

دنیاهمه هیچ و اهل دنیاهمه هیچ 🌸ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌸دانی که پس ازمرگ چه ماندباقی🌸 مهراست ومحبت است وباقی همه هیچ🌸 خیلی این متنو دوست دارم ولی حیف که شرایط طوری شده اول پول وبعدمهر ومحبت 🥺🥺🥺

من یکبار با مشاوره حرف میزدم گفت ببین سبک مادرشوهرت اینه. تو که نمیتونی تغییرش بدی. باید بپذیری اخلا ...

اره درسته

دنیاهمه هیچ و اهل دنیاهمه هیچ 🌸ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌸دانی که پس ازمرگ چه ماندباقی🌸 مهراست ومحبت است وباقی همه هیچ🌸 خیلی این متنو دوست دارم ولی حیف که شرایط طوری شده اول پول وبعدمهر ومحبت 🥺🥺🥺

اونا خیلی دعوت میکنن ولی بعد شام

به نظر میاد میلی به مهمانی دادن برای شمام و نهار ندارن شما هم اصرار نکن ،هر وقت دعوت کردن برا شب نشینی شرایط مهیا بود برو نبود هم عذر خواهی کن بگو نیستم ،خودت رو وارد بحث و حاشیه نکن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

مادرشوهرت خسیسه

راحت باش توام دعوت نکن

اگر تو کارات دخالت نمیکنه خداتو شکر کن،انتظار دیگه ای ازش نداشته باش تا روح و روانت آرامش داشته باشه

مادرشوهر من برعکس مادرشوهر تو انتظار داشت صبحانه هم خونه اون باشیم و درعوض سراز همه کارمون دربیاره ۳ سال تحمل کردم بعد خونه خریدیم رفتیم از اونجا دیگه حاضر نیستم حتی تو یه محله باهاش باشم چه برسه یه ساختمون،رابطمونم خوبه ها تاحالا رومون توروی هم باز نشده

نه دعوت کن ونه انتظار داشته باش

من مادرشوهرم میاد میکه فلان عروس برا شام دعوت کرد فلان برا ناهار دعوت کرد میگم دستش دردنکنه، خودش انتظار داره دعوت بشه ولی کسی خونش نره منم فقط وقتی مراسم اینا داشته باشیم دعوت میکنم مثلا با بچه های دیگش، البته ازمنم زیاد انتظار نداره چون هم شاغلم هم بچه کوچیک دارم. ولش کن شاید حوصله مهمان نداره