2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
اگه میخوای بچت آروم شه اول باید خودت آروم‌شی. احساس میکنم خیلی متشنج و نا آ وم و استرسی هستی و اینا ...

منم کاملا با شما موافقم 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

بعد تا میتونی شکم بچه ت رو سیر کن

بچه ای که گشنش باشه خوابش بیاد بد خلقی میکنه

من امروز نهارم رو درست نکرده بودم

بچه مم آویزون ریییییلکس بهش رسیدم تا خوابید بعد رفتم غذامو درست کردم

حالا ساعت چند بود ۱:۴۵

شوهرم چند میومد ۲/۵

وقتی به مامانم تلفنی گفتم میگفت احساس نمیکنی خیلی زوده واسه نهار گذاشتن  

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انرژی ت تموم شده عزیزم . خودتو شارژ کن. ببین چه تفریحی چه کاری حال و هواتو خوب میکنه. شده یک ساعت بچه رو بسپار ب پدرش برو واسه خودت وقت بزار تفریح کن با دوستات. من هر وقت همسرم باهام خوب باشه حالم خوبه با عشق و دل و جون ب زندگیم میرسم . 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

تا سه سالگی وضع همینه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اصلا این حرفتون رو قبول ندارم مادری که شرایط امثال ما مادرهارو نداشته نمیتونه درک کنه چی میکشیم

توی هیچ شرایطی ادم نباید ی بچه 17 ماهه رو طوری دعوا کنه ک بچه بالا بیاره

اگه دور از جون بجه از ترس ی چیزی بشه دیگه هیچ مادر میتوته خودشو ببخشه؟؟؟؟ 

فقط نا شکری نکنی،وای که چقدر در حق بچه اولم ظلم شد،وقتی مادری اعصاب نداشته باشه،چوبش رو بچه ی بی پناه میخوره،الان عذاب وجدان دارم چرا اون زمان به دخترم درست محبت نکردم، کاش تجربه الان رو داشتم، کاش با دخترم همراه میشدم،دل به دلش میدادم،باهاش بیشتر بازی می‌کردم، بیشتر کارامو مدیریت می‌کردم تا بیشتر اعصاب برای دخترم داشته باشم

و منی که ۷ساله دارم با چنین بچه ای سروکله میزنم شرایطت من دقیقا مثل شما بود ولی خیلی بدتر از شما من ...

عزیزم علائم اوتیسم چیه؟

دکتربه من بچت پیش فعاله ولی من کلن پیش فعالی روقبول ندارم چون بچه روچندساعت میبرم پارک خسته که میشه دیگه توخونه زیاداذیت نمیکنه ولی وقتی نمیبرمش جایی پدرمودرمیاره

نه .فقط بهانه های عجیب میگیره خودشم نمیدونه چی میخواد

یه چندتا بچه های فامیلمون این مدلی بودن بزرگ شدن خوب شدن تازه مادرشون کارمند بود پدرشونم راه دور کار میکرد. شما رو صبر و حوصله خودت کار کن وگرنه اثرات صبور نبودنت خیلی خیلی بدتر میکنه شرایطت رو، دیدم که میگم

بچت بی قراره هروقت گریه کرد کندر با اسفند دود کن و با دودش سرگرمش کن بگو وای نگا چه قشنگه دوده . بع ...

دوست عزیز مشخصه تجربه داری .اره دخترم خودشو میزنه خیلی عصبیه .وقتی بیدار میشه اصلا نمی شینه همش سرپاست و بهانه میگیره .منظورت از تیز بودن متوجه نشدم .اما موهاش وقتی سرش رو شکمم هست میخوره بهم تیزه.کلا بهش گرمیجات بدم یا سردیجات؟

خانم بهتره بچت رو پیش دکتر ببری بررسی بشه .یا اتیسم داره یا بیش فعالی. .اگه هیچکدومم نبود باید یاد بگیری با بچه چطوری رفتار کنی .

محمد خلیلی گفتار درمانگر.سرچ کن تو اینستاگرام.وانس اپ تماس تصویری میگیره باهات بچه رو از هر نظر غربالگری می‌کنه به صورت رایگان .بعد بهت میگه چیکار کنی .پشت گوش ننداز .شاید با صحبت کردن با یه روانشناس یاد بگیری چطوری بچه رو آروم کنی .خواهش میکنم پشت گوش ننداز سریع تماس بگیر با محمد خلیلی .تو کلینیک خانه رشد هم روانشناس هم روانپزشک هم گفتار درمانگر هم کاردرمانگر هست . بچت به هر  درمانگری نیاز داشته باشه بهت میگن.همه چیز هم به صورت آنلاین انجام میشه از هر شهری ک هستی .غربالگری هم رایگانه

بالهام شکسته😭😭😭

خدانکنه

یکم تحمل کن احتمالا دوسال یاکمتره سنش

وای این موقع اعصاب فولادین وپاها وبازوهای فولادینم میخوای

یکم تحمل کن کم کم بهترمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

به نظرم شما فکر کردی با آدم ۲۰ ساله طرفی 

خب مادر محترم ، باید صبور باشی ، باید حواسش و پرت کنی باید بازی کنی کتاب بخونی ، من هرگز سر بچه ۱۷ ماهه داد نزدم شما حتما از جای دیگه اعصابت خرابه کارهای بچه آزارت میده

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه