2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
چرا قضاوت میکنی وقتی جاش نیستی ببینی چی میکشه این مادر از ناامیدی اینجا پناه آورده حداقل با حرفات رو ...

اینا فقط بهونه برای گول زدن خودمونه 

بچه ای بارداری اروم داشته باشه 

فضا براش اروم باشه 

کمبود ویتامین نداشته باشه 

دم دندونش نباشه 

مریض نباشه بی قراری نمیکنه باید اینقدر توانمند باشیم برای مادری ک مشکل بچمون بفهمیم... اینکه سربچه داد بزنی ک بالا بیاره نشونه اول اینه فضا اروم نیست دیگه چ طوری توقع بچه اروم داشته باشیم

اره دیگه داد میزنم گریه می‌کنه بالا میاره 

داد نزن 

تو رو خدا روح و روان بچه رو بهم نریز

منم سر دختر اولم خیلی بی تجربه بودم و خسته میشدم

الان دیگه اینجور نیستم

اولا هر ماه یه آمپول نوروبیون میزنم

صبحونه ارده با ۴ شیره میخورم

مکمل کلسیم و مولتی ویتامین تقریبا یه روز درمیون میخورم

تا خودت انرژی نداشته باشی تحمل م نداری

سر دخترم هر هفته زیر سرم بودم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وضعیت روحیم حاد شده

اگه من از خودم و زندگیمو سختیهام بگم که تو طول این ۷سال بچه داری چی کشیدم حتما امیدوار میشی بخدا... 

من ۴سال زندگی نکردم ۴سال زندگیم بگم چی... زندگی سگی باورت میشه؟ فقط نفس میکشیدم الانم پسرم تازه رفته تو ۷سال مشکلات متعدد داره من ۷ساله یه پام متخصصهای مختلفه از روانشناس و روانپزشک کودکان گرفته،  تا گفتار درمان و کاردرمان ذهنی و جسمی،  تا متخصص گوارش،  متخصص کودکان،  متخصص اورتوپد،  

۷ساله کارم فقط جستجوی متخصصهای مختلف خوب تو اینترنته...  ولی خب خودم کاملا داغونم متاسفانه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

از الانش بدتر .تا شش ماهگیش تو ۲۴ساعت ۲ساعت می‌خوابیدم بقیشو کلا تو بغلم بود یا تو ماشین

مگه نمیگی عمه... اگر نزدیکه و بهش مطمئنی یه روز یا دو روز در هفته پیشش بزار...  منم بچه کوچیک دارم دست تنهام... خستم اما چه میشه کرد

بچه تون را برای چک آپ ببرید. بچه ها در سن بین ۱ تا ۲ سالگی خیلی احتمال داره دچار کم خونی فقر آهن بشن ...

دقیقا درست میگید دختر منم کم خون بود.حالا دارومصرف کرد خیلی بهترشد

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

نمیدونم نظرم کاربردی هست یا نه، ولی

با توجه به اینکه کسی نیست کمکتون کنه و حس می‌کنم بی‌قراری بچه یک قسمتیش بخاطر ناآرومی و بی اعصابی شماست، و احتمال میدم اگر شما یک مدت طولانی با ارامش باهاش برخورد کنید بهتر میشه اوضاعش. توصیه‌م این هست که از داروهای آرام بخش و مواردی که استرس رو کاهش میدن زیرنظر پزشک و توی دوره‌هایی که دچار اعتیاد نشین استفاده کنید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

۱۷ماهه

خیلی کوچیکہ بچہ خواھر شوھر منم ھمین بود الان بزرگ شدہ خوب شدہ ،یہ کم بزرگتر شد مھد ببرش چند ساعتی راحتی اونم خوشہ

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اره دیگه داد میزنم گریه می‌کنه بالا میاره 

عزیزم.   می‌ترسه.     گناه داره.    بخدا بزرگ بشه.   خیلی رفتارهای بد میکنه.   که مقصر ش رفتار الان شماست.  پرخاشگر افسرده. مهر طلب.  میشه.             خودت پشیمون میشی.  دیگه فایده نداره.     برو دکتر به خودت دارو اعصاب بده.  یک بلایی سر بچه نیاری

بچه من از این بدتر بود و هست کم کم خوب میشه ب مرور سر چن وقت براش اسباب بازی بگیرین تا سرگرم بشه من البته مشکل بچمو میدونم تنهاست شب روز تو خونه است وقتی پیش بچه های دیگه است خیلی بچه ارومیه هرچی میخاد دستش ندین بزارین گریه کنه کم کم متوجه میشه قرار نیست همش هرچی من میخام همون بشه به مرور بهتر میشه 

این تیترا چیه هر روز یکی میزنه؟واقعا خدا به داد اون بچه برسه،بچه چی میفهمه که اینجوری میگی متنفرم؟می ...

حتما بچه نداری

خستگی یک مادرو نمیتونی درک کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
۱۷ماهه

وای توروخدا نگو...چطور دلت میاد..برا بچت خداشاهده بغصم گرفت..تحملش ک کار میکنی سختته..باهاش بازی گن..براش کلیپای حسنی و شعرای کودکانه بذار..براش قصه بخون..بهترین مادر دنیا شادترین کودک دنیا...ببرش دکتر تغذیه اگر انگل داره دارو بده خوب بشه.‌.و بدنش چکاب بشع خوب میشه...من ارزوی بچه تو دلمه اونوقو تو داریش میگی متنفرم!!!!!!!!!!....