2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
فقط يه مادر خستست…باهاش مهربون باش خيلي دست تنهاست

دورت بگردم زندگی ها سخت شده بخاطر شرایط های مختلف

و بشدت اذیت کننده هست   اون بچه که بدون خواست خودش اومده تو دنیا    واقعا چرا باید مادرش باهاش اینجوری کنه؟!   اسمش روشه بچه   بچه کلی مشکل داره دنگ و فنگ داره   از همون سن کم تا وقتی که بزرگ میشه

اگر شرایطشو نداشت خب نمیاورد    کجای حرفم غیر منطقیه؟!  نه خودش عذاب می‌کشید نه اون بچه  

هیچی دردی نداره .مدام پیش متخصص میبرمش

پیش روانشناس و روانپزشک کودک ببر مشکلش به نظرم جسمی نیست

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا که گفتی گلم برا خوابم اثر داره پسر من به شدت کم خوابه خوابشم خیلی کوتاه و سبکه

روغن بادام شیرین بزن به ملاجش تا ۴۰ شب و به ابروهاش . و کاهو هم خوبه براش هرروز بخوره به اندازع 

پایان شب سیه سپید است 🌈
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

من یه راه بلدم   زیاد بغلش کن  بشین یه جا بگو بیا بغلم قشنگ بگیرش تو بغلت سرش بزار رو شونت تو گوشش حرف بزن قوربون صدقش برو شعر بخون هرچی بلدی   نوازشش کن بزار این محبت به هر دوتون ارامش بده  این کار خیلی خیلی برا بچه های نااروم جواب میده 

وقتی هم عصبانی میشی پیش خودت هرلحظه تکرار کن اون فقط یه بچه س   

عزیزم ببخشید ولی شرایطش نداشتی بچه دار نمیشدی مگه زورت کردن  همچین فضای متشنجی بجه اروم نمیساز ...

چرا قضاوت میکنی وقتی جاش نیستی ببینی چی میکشه این مادر از ناامیدی اینجا پناه آورده حداقل با حرفات رو زخمش نمک نپاش من واقعا درکش میکنم بعضی بچه هارو واقعا نمی‌کشه کنترل کرد و یه نفر واسه بزرگ کردنش کمه و حداقل دو سه نفر نیروی کمکی لازم دارن

سرش دادنزن ودعواش نکن اما نسبت به گریه ها ونق نق هاش بی تفاوت باش برا هرچی بهونه گرفت وگریه کرد بزار ...

اینم خود زنی می‌کنه.اصلا نمیشه کم محلش کرد چون آنقدر گریه می‌کنه که نفسش بند میاد

هیچی دردی نداره .مدام پیش متخصص میبرمش

ببین هرچی شما عصبی باشی بچه بدتر میشه.

باید بهش با مهربونی حرف بزنی نازش کنی کلا باید قلقشو پیدا کنی. وگرنه بخوای بد رفتاری کنی باهاش اونم بد تر میشه.

وقتایی که داره گریه می‌نه ار بچگیش صحبت کن یا یه داستان براش بگو. خلاصه تلاشتو بکن تا یکی دو سال آینده همینه اوضاع

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

چیزای شیرین بهش نده کاکائو نده نوشابه نده بچه ی من اینارومیخوره ازدرودیواربالامیره تامیتونی بهش ماست ودوغ بده خیلی بچه روآروم میکنه براش آهنگای ملایم بذار یاآهنگه رقص بذاربرقص هم خودت روحیت بهترمیشه هم بچه ذهنش میره پیش آهنگ واگه برقصه وفعالیت داشته باشه خسته میشه ترنجبین دم کن بهش بده بخوره بچه روآروم میکنه دکتریه شربت گیاهی به من دادگفت به بچه روزی سه باربده بخوره آرومترش میکنه اسمش بی بی اسلیپه