2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
پسرمنم اینجوری بودولی مشکل پسرمن دیرحرف زدنش بودکه خیلی جیغ میزدوبی قراربودالان تازه۳سالش شده زبونش ...

دختره من زیادحرف نمیزنه یه کلماتی رومیگه ولی جمله های دوکلمه ای روبعضی وقتهامیگه مثلا میگه آب بده یه روز میگه چندروزنمیگه موقع آب خواستن گریه میکنه ظرفشویی رونشون میده واقعاسخته گریه میکنه وجیغ میزنه بایدبشینم روبه روش دقت کنم ببینم چی میخوادومشکلش چیه کلافه میشم کاش برای منم زودترحرف بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

عزیزم کاملا درکت میکنم 

من پسرم از دوسالگی به بعد همینا بود که شما تعریف کردی یعنی به معنای واقعی پیر شدم و نابود و بی اعصاب 

هنوزم که هفت سالش شده دیگه اعصابی ندارم 

خیلی  سخته خییییلی درک میکنم چی میکشی حتی قبلا در موردش تاپیک زدم 

ولی خواستم بگم صبوری کن بخدا این روزها میگذره 

میدونم گفتنش راحته ولی میگذره 

من وقتی بهم میگفتن صبر کن بزرگ میشه اروم میشه میگفتم کو؟ کی ؟ برام خیلی دوووور و دست نیافتنی بود اروم شدنش 

الان که شده هفت سالش هزار درجه ارومتر شده 

هنوز گاهی نق میزنه بهانه میگیره ولی خیییییلی بهتر شده تازه دارم نفس میکشم و راحت میتونم البته کمی راحت، برم بیرون و مهمونی

واقعا هیچ جا نمیرفتم چون به شدت نااروم و فضول بود 

همه موهام سفید شدن از دستش 

خیلی اذیت شدم بخاطر همین وقتی یک مادر میگه خسته شدم از بچه و بچه داری با تک تک سلولهام درکش میکنم 

حتی میگم کاش میشد کمی بچش رو نگه دارم این مادر یه استراحت کنه حتی برای یک روز 

انشالا تنش سلامت باشه خودت هم همینطور تا بتونی باهاش کنار بیای 

بهترین کار فقط سرگرم کردنشه هرچند این بچه ها دیر سرگرم میشن ولی صبوری کن عزیزم 

معذرت اگر طولانی شد 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

عزیزم نگران نباش نفس عمیق بکشید

مطمئنی که مشکل معده نداره؟

آیا آب و غذا زیاد میخوره ؟

شیر خودت رو بهش میدی ؟

ببین شاید رفلاکس داره 

چند روز لبنیات گاوی حتی بستنی رو از خوراکش حذف کن 

حبوبات و میوه هایی مثل طالبی هندونه خربزه خیار و سبزیجات خام رو از برنامه غذایی حذف کن 

من خودم کاملاً درکت میکنم اصلا بعصی وقتادخترمن انقدرگریه می‌کرد از حرصم مینداختم تو گهواره میگفتم خودش ساکت میشه ولی بازم شیطان رو لعنت میگفتم و بچه رو برمی‌داشتم هزارجادکتر متخصص هم برده بودم کولیک داشت روزگارم روسیاه کرده بود صبور باش میگذره

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

و منی که ۷ساله دارم با چنین بچه ای سروکله میزنم

شرایطت من دقیقا مثل شما بود ولی خیلی بدتر از شما من ۳سال کاملا زندانی خونه بودم دقیقا بچه منم مثل بچه شما بود و تو ۲سالگی مشکوک به اوتیسم بود و ۳سالگی تشخیص اوتیسم گرفت ولی خداروشکر با پیگیری و کاردرمانی و مراجعه به متخصص و گاها دارو درمانی خیلی بهتر شده و البته سنش هم بالا رفت و چون اوتیسمش خفیف بود و زود تشخیص داده شد و در سن طلایی بود تونستیم کنترولش کنیم خوشبختانه الان خیلی خوبه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

عزیز دلم بچه برادر من تو نوزادی آروم آروم بود ولی چند سالیه همه رو عاصی کرده داد میزنه گریه میکنه بردیم دکتر فوق تخصص اعصاب و روان کودک گفت خیلی بهش پرخاش میکنید این شکلی شده بهش یه قرص داد کمی آروم شده حتما ببرش دکتر یه مقدار صبر و حوصله تو زیاد کن میگذره این روزا تو مادری عزیزدلم 

وقتی از تاپیکت اون اول رد شد مطمین بودم پر بازدید میشه چون جدیدا ترند شده با این عنوان پربازدید شدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من تازه یک هفته است میخورم، ولی نه پر خور شدم نه پر خواب، فقط آروم شدم، دقیقا امروز دخترام همون کاره ...

الههههههههی خداحفظشون کنه ❤️

منم دوتا پسر شیطون دارم ولی وقتی کلافه میشم ب این فکر میکنم بچهایی ام هستن از بچها من شیطونتر و اینکه چشم ب هم بزنم بزرگ میشن درواقع با این فکرا خودمو دلداری میدم😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اسی جان منم همینم عزیزم.دخترم ۷ ماهشه فقط غر میزنه یه روز که خیلییی کلافه بودم اومدم اینجا تاپیک زدم یکم درددل کنم که یسری هل چنان بهم حمله کردن که بیشتر اعصاب داغون شد.بعضیا اصلا درک نمیکنه که هر آدمی ممکنه یه روزایی خسته بشه و کم بیاره ولی من درکت میکنم گلم.من خودم قرص آهن و ویتامین خارجی مصرف میکنم چون کم خونی شدید گرفتم و این قرصا یکم بهم جون میده.سعی کن به تغذیت اهمیت بدی چون خود کم خونی باعث کلافگی میشه.ایشالا خود خدا کمکمون کنه😇🌺