2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

این حرفارو جدی نمیگیرم

چون امثال شماهارو زیاد دیدم 

الان میگی بریدی از شلوغ بازیاش

ولی همین که بچت یه ذره فقط یه ذره آروم بشه سریع بچه ی دوم و سوم میاری 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
عشقم بچه ها دو سال به بعد خیلی بهتر میشن، بهت خیلی حق میدم ،من دوتا بچه شیر به شیر دارم ، یه وقتایی ...

فلوکستین چاق نمیکنه؟!

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

غذا که با زور اشتها آور کلا دو تا لقمه میخوره .خوابش افتضاح غذا خوردنش هم افتضاح

سلام عزیزم خوبی

ببین گلم دلیل بی‌قراری هاش همش از همین بی خوابی ها و غذا نخوردنش هست کل همه این اذیت کردنا مال همین دو موضوع فقط و فقط بچه ات رو ببر کارشناس تغذیه اطفال اگر درست نشد هر چی دلت میخوات بهم بگو تجربه یک مادری که ۳ تا بچه داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

دکتربه من گفت بخاطرمولتی ویتامینایی هستش که توبارداری مصرف میشه

اره بعید نیست علتش دقیق مشخص نیست

دارو ها و مواد غذایی هم اکثرا سالم نیستن پر از نگهدارنده و شیمیایی

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

اگه شرايطشو داري يه كمكي بگير …بزار چند ساعت استراحت كني…از بچه داري خسته و كلافه شدي …بچت هم وايب خوبي نميگيره و بدتر هي دوتاتون كلافه ميشيد از دست هم…از كسي كمك بخواه…شده طلا بفروش پرستار بگير…

اشکال نداره خانوم یه کم صبورباش بزرگ بشه همدمت میشه همه کست میشه تاابد که اینجوری نمیمونه تو که ۱۷ ماه صبرکردی ۱ سالم روش نصف بیشتر راه رو رفتی میخایی یه دکتریا مشاوره ببر ببین چرا اینجوریه شاید ترسیده یاخدایی نکرده جاییش درد میکنه گناه داره 🥺🥺من ۱۷ سالم بود بچه اولم توشهرغربت هیچ کس روز خدا نداشتم دخترم تا ۱ سالگی شب وروز گریه کرد شب و روز .. ازساعت ۱۱ شب گریه شروع می‌شد تا ۷ صبح  یادمه ساعت ۶ صبح که میشد آنقدر خوشحال میشدم که خدایا الان ۷ میشه میخوابه منم یه کم میخابم خیلییی سخت گذشت ولی گذشت الان ماشالله ۶ سالش شده 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

وقتی بالا میاره یعنی معده اش، مشکل داره طفل معصوم، هم گرسنه اس، هم درد معده داره، ببرش یه متخصص گوارش اطفال، شما معده اتون درد بکنه یا گرسنه باشید آروم وقرار دارید؟ 

فلوکستین چاق نمیکنه؟!

من تازه یک هفته است میخورم، ولی نه پر خور شدم نه پر خواب، فقط آروم شدم، دقیقا امروز دخترام همون کارهایی کردن که قبلا میکردن و دعواشون میکردم،ولی امروز اوکی بودم و قشنگ باهاشون حرف زدم، 

البته من یه مادر صبور و نمونه بودم ،یه دفعه اینطوری شدم🤣🤣🤣