2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
من کاملا حرفتو قبول دارم ولی بخدا ما خانوما خیلی گناه داریم همون بچه بزرگ میشه ۲متر زبون درمیاره م ...

چون ما خانوما به خودمون فرصت استراحت نمیدیم 2ساعت نمیدیم دست باباش نگهش داره

عزیزم خیلی کوچیکه فکر کردم الان ۳_۴ساله باشه اینهمه شیطنتی که شما تعریف کردی برای بچه ۱ سال و نیمه ط ...

من اصلا وقت سر خاروندن ندارم چطور برم دکتر؟امروز سه. بار خواستم از تو یخچال میوه بردارم بخورم دخترم نذاشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه بچه این مدلی ندیدی این حرفو میزنی

چرا دیدم خیلی هم دیدم ولی ادم اگه بارداری اروم باشه

خونه اروم باشه

دم دندون بچه نباشه

ویتامین کم نداشته باشی هییچ بچه ای الکی بهونه نمیگیره

دوستم پسرش اینجوری شده بود ی مدت اینفدر دکتر برد تا فهمید ملاتونین بچه کم هست 

بعد درمان بچه خوب شد

خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

عزیزم پسر منم همین بود با این که اصلا اعتقادی ندارم مادرم با شوهرم بردن پیش یه دعا نویس که واقعا سید خوبی بود از این خیابانی ها نه یه دعا براش نوشت خداشاهده اب رو اتیش بود الان پسرم ۱۳ ساله هست بازم شیطونی داره 

ولی درکت میکنم چی میگی ما هم عاصی شده بودیم 

بچت بی قراره هروقت گریه کرد کندر با اسفند دود کن و با دودش سرگرمش کن بگو وای نگا چه قشنگه دوده . بع ...

اینا که گفتی گلم برا خوابم اثر داره پسر من به شدت کم خوابه خوابشم خیلی کوتاه و سبکه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

عشقم بچه ها دو سال به بعد خیلی بهتر میشن، بهت خیلی حق میدم ،من دوتا بچه شیر به شیر دارم ، یه وقتایی میشد دوست داشتم خودم و خلاص کنم، تازه دخترهای من خیلی شلوغ نیستن، من خودم تحملم کم، خودم آدم آرامش ام ،تحمل اینهمه دغدغه ،کل کل بچه ها رد ندارم ،آلان یه مدت فلوکستین ۱۰ میخورم خیلی بهتر شدم،ولی شما حتما یه دکتر برو ،تا این سن بچه ات بگذره، یکم بزرگتر هم شد ببرش مهد، ولی بهت قول میدم ،هر چی از سن دو سالگی ایش بگذره بهتر میشه، 

عزیزم این چه حرفیه درسته اعصابت خوردشده ولی گناه داره بچه بچه ی من همینه تاساعت۳،۴صبح بیداره نزدیکه ...

اره بابا بچه ای ک یه جا همش بشینه و آروم باشه نرمال نیس ما توقع داریم بچمون گریه کردن بلد نباشه سرساعت بخابه حرف گوش کن باشه اما درصد خیلی کمی اینجوری ان بقیه اش ب تربیت هم بستگی داره 

ممنون ۱۷ماهه

من یه بچه دارم الان ۸ سالشه مادرم کمکم کرد بزرگش کردم، هرچی بزرگ تر میشه راحت تر میشی، ولی چون الان مادرم ازم ۱۵ ساعت دوره و خونشو برده شهر دیگه دیگه شرایط ندارم بچه بیارم چون سر کارم باید برم، بچه منم همینطور بی قرار بود تا۵سالگی تا صبح ساعت ۷ بیدار بود

بچت بی قراره هروقت گریه کرد کندر با اسفند دود کن و با دودش سرگرمش کن بگو وای نگا چه قشنگه دوده . بع ...

اوخی مث مامان بزرگا کلی راهکار دادی چقد قشنگ🌹❤️

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

عزیزکم نازنینم یادمه پارسال همین موقع ،لحظه شماری میکردم برای اومدنت ...خودمو هلاک کردم تا خدا یه دخمل گل بهم بده و خدا هم بعد از مدتها ارزو مو براورده کرد ،کلی درد کشیدم تو یه بیمارستان بد اما می ارزید چون تو میخواستی بیای اومدی چراغ دلم روشن شد انگار خدا منو از ته یه چاه خیلی عمیق کشید بیرون و بهم زندگی دوباره داد اما از روز دوم تولدت فهمیدم که قلبت مشکل داره و از همون شب تا الان کلی پیر شدم .میدونی ارزوی امسالم چی بود؟فقط سلامتی تو و بس .خدایا اگه تو بخوای میشه حتما.به دخترم کمک کن و عاقبت بخیرش کن .سلامتی همه کوچولوها🌹

1402/01/01

| 

ببین روحیه مادر و فضای خونه خیلی رو بچه تاثیر داره سعی کن محیط خونه رو آروم کنی بعد خودت آرامش بگیری اول سعی کن خوابش رو تنظیم کنی ک سر ساعت بخوابه روزا ببرش پارک بذار تاب سواری کنه ببرش روی چمن ها راه بره اگه گریه کرد خیلی عکس العمل نشون نده بذار دفتر خط خطی کنه با خمیر بازی کنه جوری ک انرژی ش تخلیه بشه سرش داد نزن بیشتر رفتارهای بچه ها بخاطر رفتارها و مشکلات اطرافیان