2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

بچت بی قراره هروقت گریه کرد کندر با اسفند دود کن و با دودش سرگرمش کن بگو وای نگا چه قشنگه دوده .

بعد اگر حساسیت نداره مربا انجیر و مربا بهار نارنج و در وعده غذاییش قرار بده و اگر بدن بچت گرمه و موهاش تیزه و خیلی ورجه ورجه میکنه شربت ابلیمو بده بهش اگر کف دستش سرده و غم میخوره و یا خودشو میزنه ارده شیره شب ها یک شب درمیون چند لقمه بده بهش . و حتما دستور شیربادام بگیر از نت درست کن براش بزار یخچال قبل خواب بده بخوره .

اگر دقیق انجام بدی قشنگ بعد یک ماه اثر شو میبینی و خیلی حالش بهتر میشه

پایان شب سیه سپید است 🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم اسی دختر منم دقیقا اینجوریه هر شب باید تا صب تو ماشین میچرخوندیم ک گریه نکنه . الان ۶ سالشه از دستش روانی ام دکتر میگ بیش فعاله ولی چون تمرکزش خوبه بهش دارو نمیده  . تنها خوبی ک داره امسال ک میرف پیش معلم و مدیر  گفتن از بچه‌های معمولی خیلی باهوش تره با این حرف یکم خستگی هام رف ولی همچنان اذیتم از دستش 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ولی بچه ی منم همین بود و هست شاید یه چیزاییش خوب بشه ولی باز یه چیزای جدید اضاف میشه 

دو سه روزیه حالم بهتره چون مدام نمیگم این چه بچه ایه فقط میگم خیلی خوب و فهمیده است و حال هر دو مون داره بهتر میشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

برو دکتر ،بچت انرژیت رو میگیره ،به اعصاب و روانت فشار اومده

حتما باید بری روانپزشک 

چه شوهرت همکاری کنه چه نکنه ،روزی یک ساعت که غذا و شیر بچت رو دادی ،لباس بپوش و به شوهرت بگو من رفتم همین

دیگه خودش میدونه و بچه 

برو پیاده روی ،خیلی خوب میشی 

بعد یه مدت دیگه بچه رو بزار تو کالسکه و با هم برین

کاملا درکت میکنم ولی بگو خداروشکر بچت حرف میزنم نیاز نداری هفته ای سه بار بری گفتاردرمان،بگو خداروشکر بچت راه می‌ره نیاز نداری هفته ای سه بار بری کاردمانگر،بگو خدایا شکر بچم تمرکز حواس داره نیاز نداری هر هفته سه بار بری رفتاردرمانی،مطمعن باش این روزای سخت هم میگذره از دوسالگی بذار مهد سه ساعت ذهنت آروم حداقل و بدون درکت میکنم...

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹

بچه های الان اکثرا همینن

من شنیدم تو بارداری اگه امواج گوشی نزدیکت باشه بچه اینطوری میشه

خودم تا متوجه بارداریم شدم گوشیمو خاموش کردم ته کمد تو اتاق انداختم اصلا دست نمیزدم به گوشی بچه هامم از همون نوزادی خیلی آروم و باهوش هستن خداروشکر زبانزد هستن تو فامیل و آشنا

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

عزیز جان بخدا پسر منم بیشتر وقتا همینه 

یه سال و هفت ماهشه،صبا تکون میخوره بیدار بشه میگم یا ابوالفضل بیدار شد،از وقتی پامیشه میگه بغلم کن،بزار رو اپن بازی کنم،ببرم تو کوچه،بزار لامپا رو خاموش روشن کنم،بغلم کن سرپا وایسا میشینم گریه میکنه 

یه دیقه بزارمش زمین یا زیر غذا رو خاموش میکنه یا اب میریزه رو فرش و سرامیکا 

اووووه اینقدر هست بگم

تااازه دارم برا ازمون استخدامی میخونم همش خودکارمو میگیره تو بغلم میشینه

ساعت ۱۱ پامیشه دیگه تا شب نمیخوابه،هنوزم بیداره و الان تو بغلمه،منتظرم بخوابه برم یکم بخونم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دوران بارداری ات چ طور بود حالت ؟ شرایط پرتنش یا استرس آوری داشتی؟ 

اره شرایطم خیلی بد بود بد ویار بودم شرایط زندگیم استرس زا بود کرونا هم گرفتم به حال مرگ و کلی دارو بهم تزریق شد

عزیزم این چه حرفیه درسته اعصابت خوردشده ولی گناه داره بچه

بچه ی من همینه تاساعت۳،۴صبح بیداره نزدیکه ۳سالشه ازصبح بیدارمیشه دنبالمه هرجامیرم پشتم راه میره نه میداره کاراموکنم نه آشپزی همه ی وسایلامونم خراب کرده تمام دیوارخط خطیه تادیروقتم بایدتلویزیون روشن باشه وگرنه گریه میکنه چه میشه کرددکترگفت پیش فعاله ولی الان نمیشه داروداد زوده..

ازنظرخودمن پیش فعالی هیچ معنایی نداره زمان ما ازصبح توکوچه بازی میکردیم تاشب خودمونوتخلیه انرژی میکردیم تازه اونموقع هاویتامین وتنوع غذایی نبودالان ماشالله انواع واقسام ویتامیناروبه بچه میدیم غذاهای متنوع میدیم بعدمیگیم بچه بشینه تکون نخوره

از الانش بدتر .تا شش ماهگیش تو ۲۴ساعت ۲ساعت می‌خوابیدم بقیشو کلا تو بغلم بود یا تو ماشین

بچه منم همین بود ببین نصف بچه ها همینن نصف دیگه آروم تا یکسالگی ک بچه کولیک و رفلاکس داره ک گریه زیاد داره بعد یکسالگی نصف گریه های بچه بخاطر بغلی شدن هس میخان ک مدام بغل بشن باید بی محلی کنی ب نق نق کردنشون من بچم الان همینجوریه تصمیم گرفتم بهش بی محلی کنم چون خیلییی بغلی شده و لوس بهش آروم میگم اون کار نکن میزنه زیر گریه 😐 یه چیزی بخاد ندم گریه میکنه مقصر خودمونیم از اول هرچی خاستن سریع به حرف کردیم