2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی صبورم که خودمو تا حالا دار نزدم واقعا صبوری کردم

سرش دادنزن ودعواش نکن اما نسبت به گریه ها ونق نق هاش بی تفاوت باش برا هرچی بهونه گرفت وگریه کرد بزار گریه کنه یه مدت بگدره ترک عادت میکنه عادت کرده ولین برا خودشم بده دخترمن سرشو میکوبه زمین حتی ولی محل نمیدم میبینه چاره نداره پا میشه وگریه شو ادامه نمیده چن روزه شروع کردم بلکم ترک عادت کنه اما خب باید صبور بود و دادنزد سرش ، من رگهای مغزم منفجر میشه ها ازدست نق نق ها وگریه هاش،البته باباش لوسش کرده ولی خب بچه ن دیگه به جونمون وصلن

..........
نه .فقط بهانه های عجیب میگیره خودشم نمیدونه چی میخواد

اقتضای سنشه شما چه عصبانی بشی چه نشی این رفتارا رو داره

میدونم سخته ولی تنها راهت اینه بهش آرامش منتقل کنی

به اعصابت مسلط باش 

بچت به آرامش نیاز داره

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

مادر بال هایت کو

😕درکت میکنم پسرمن خیلی بهتره ولی شدم عصبی 

روحم مریضه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

بچه از اول اگ ب حرفش گوش کنی بدعات میشه باید همون اول یه جاهایی ب حرفش میکردی اما نه زیاد اینکه میگه بریم پارک باید با لحن آروم و قاطع بگی الان نمیشه مثلا فردا میریم باید بدونه همیشه حرف اون نیس ، وقتایی ک گریه میکنه بدون دلیل داد و بیداد نکن ک اثر بدتر داره رو بچه فقط خودتو بزن ب نشنیدن و حواستو پرت کن خودش خسته میشه آروم میشه 

ما وقتی باید بچه بیاریم ک طاقت داریم میدونی اون بچه چ اسیبی مییینه؟؟  دیدی طرف تو بزرگسالی ی ...

من کاملا حرفتو قبول دارم

ولی بخدا ما خانوما خیلی گناه داریم

همون بچه بزرگ میشه ۲متر زبون درمیاره میگه مگه واسم چیکار کردی

خب نمی اوردی 

یه قسپت بد قلیقیا مال همه بچه هاس باید یا تحمل کنی یا قبلش فکر میکردیو نمی اوردی

ی قسمتم اگ زیاد بشه ببرش دکتر ببین مشکل خاصی نداره تو عصب هاش

درضمن هرجور بودی تو حاملگی عصبی و..

بچه همونجوری میشه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲