2777
2789
عنوان

خواهرم💔😔

513 بازدید | 21 پست

بعد تاپیک قبلم  رفتم به روان شناس خواهرم پیام دادم اون بهش زنگ زد خواهرم جواب نداده بود منم به پیشنهاد اون رفتم به مامانمینا گفتم که چند ساعته از اتاقش نیومده بیرون ی کاری کنید

درو باز کردیم اومد بیرون چشماش پر خون بود و کلی بالاآورد فشارش اومده بود رو ۷ و نیم بردنش درمانگاه الان من با خواهر کوچیکم خونه ایم دلم داره میترکه براش لعنت به کنکور که رید تو جوونی خیلیا💔لعنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت رتبه منو داشت چیکار میکرد ۶۸۰۰۰💔

خواهرم از رتبش راضی بود

ولی خانوادم بهش میگن بده رتبت تو تلاش نکردی 

اولش که ننایج اومد خودش خیلی خوشحال بود ولی بعدش هرکی ی جور رید تو روحیش

خواهر من رتبش شد ۷۰۰۰ رشته مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران قبول شد، کل فامیلم بهش میگن خانم مهندس. خودشم کلی با دانشگاهش پز میده😄خواهرت که ۴۰۰۰ شده قطعا  رشتش بهتر هم خواهد بود. مشاور تحصیلی ندارن باهاش صحبت کنی بگی به خواهرت امید بده؟یه کاری کن دیگه

ببخشیدااا ولی چه پدر و مادرت سنگدلن اون خودش به اندازه ی کافی ناراحته دیگه طعنه و سرکوفت زدن زیادی ...

پشت کنکور بود رتبش نسبت به قبل بدتر شده یه ذره، اوناام بهش میگن چرا بدتر شده چرا پشت موندی اگ نمیخواستی بخونی درحالی رتبه خواهر منو تاثیر معدل آورد پایین چون تراز کنکورش ۸۰۰تا از تراز معدلش بالاتر بود