2821
2789
عنوان

خواهرم💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 21 پست
خواهر من رتبش شد ۷۰۰۰ رشته مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران قبول شد، کل فامیلم بهش میگن خانم مهندس. خودش ...

آخه رتبه آبجی من از سال پیش بدتر شده پسرفت کرده و جالب اینه خودش راضی بود خوشحال بود ولی بعد سرکوفتای بقیه کلا بهم ریخت

متاسفانه چشم و هم چشمی در زمینه رتبه کنکورم تو خانواده ها موووج میزنه بچه هاتونو با دیگرام مقایسه نکنین حالا همونیم ک بهترین دانشگاه کشور درس خونه تو خونه نشسته بیکاره والا تو اطراف خودمون چندین نفر مهندس داریم بهترین دانشگاه دولتیو الان بیکارن انقدر خودتون اذیت نکنین 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه رتبه آبجی من از سال پیش بدتر شده پسرفت کرده و جالب اینه خودش راضی بود خوشحال بود ولی بعد سرکوفتا ...

الهی بگردم چرا اذیتش میکنن طفلی رتبش که خوبه ی رشته خوب قبول میشه به امید خدا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
پشت کنکور بود رتبش نسبت به قبل بدتر شده یه ذره، اوناام بهش میگن چرا بدتر شده چرا پشت موندی اگ نمیخوا ...

ربطی نداره

برا خیلیا پیش میاد

در هر حال کارشون درست نیست که اینجوری با روحیه ی یه جوون بازی می کنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز