2777
2789
عنوان

خسته م

161 بازدید | 19 پست

خیلی خسته م...ب اجبار خانواده م عملمو کنسل کردم..میدونم ب شوهرم بگم ی دعوای اساسی راه میندازه...

کاش مامانم میفهمید تو همه چی نباید نظر بده...کاش میفهمید همیشه نباید حرف اون باشه...

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟؟؟چ عملی

عمل بینی

هربار ی حرف زدن ی بار گفتن یکی دوماه دیگه برو ی بار گفتن ما بچه ت رو ی روز بیشتر نگه نمیداریم ی بار گفتن ما چهارشنبه میخایم بریم ده...دلم گرفته حقیقتا

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
درک می کنم... ولی سعی کنید کاری که فکر می کنید درسته انجام بدید. به شوهر و مامان و خواهر کاری نداشته ...

اگه میدونستی مامان من چ ادمیه اینو نمیگفتی

اگه حرف خودش عملی نشه شروع میکنه ننه من غریبن دراوردن ک منو دوس ندارید برا من ارزش قائل نیسین و اینا

عمل بینی هربار ی حرف زدن ی بار گفتن یکی دوماه دیگه برو ی بار گفتن ما بچه ت رو ی روز بیشتر نگه نمیدا ...

خب مادرشوهری کسی نیس نگه داره بچه رو ؟؟؟ 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خب مادرشوهری کسی نیس نگه داره بچه رو ؟؟؟ 

چرا هستن ولی دلم نمیخاد بگن مامانش بودو اوردن بچه رو اینجا

اگه میدونستی مامان من چ ادمیه اینو نمیگفتی اگه حرف خودش عملی نشه شروع میکنه ننه من غریبن دراوردن ک ...

مثل بابای منه دیگه... ولی من اهمیت نمی دم بهش... اونم می گفت بینیتو عمل کنی دختر من نیستی... اونم همینجوریه دقيقاً... ولی من زندگیمو طبق نظر اون نمی چینم. یه گوش در یه گوش دروازه. بزار هرچقدر می خواد حرص بزنه. زندگی خودمه به هیییییچکس ربطی نداره. 

چرا نزاشتند؟خب با شوهرت میرفتی

کامنتا رو بخون

مثل بابای منه دیگه... ولی من اهمیت نمی دم بهش... اونم می گفت بینیتو عمل کنی دختر من نیستی... اونم هم ...

هیچوقت یادم نمیره از بچگی زبون همه ی ما بود...جای هممون حرف میزد و تصمیم میگرفت...جوریکه من الان تعامل با ادما رو بلد نیستم

وای من میترسم بزرگ بشم م این شکلی مامانم دخالت کنه

بهش اجازع نده خواهش میکنممم

من ی بار باشگاه مو عوض کردم انقد دعوام کرد ک نگو درصورتی ک یکی خیابون پایینتر بود و مجهزتر بود...کاری کرد من دوساعت تا خونه گریه کردم