2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
چه پمادی عزیزم؟

پماد ترتینوئین

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

البته من ۵ تا بیشتر جوش ندارم

وای من صورتم پر بود بعد از عمل بینی اینجوری شدم

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم پوسته پوسته شد و قرمز دیگه ترسیدم نزدم🥲 چطوری میزدی؟ هر روز؟

پوسته پوسته شد خیلی کم ولی قرمز اصلن اره هرشب بعد خاموشی میزنم نباید نور بخوره بهش و باید حتمن تو خونه هم ضد آفتاب بزنی

اب گوجه رو چند بار زدم صورتم یجوری شد دیگه نزدم  یه روتین مناسب میگین

این جور چیزای خونگی اسیدی هستن و اکثر دکترای پوست تاکید دارن که استفاده نشه ، ژل شستشو پوست خشک هیدرودرم یا سینره یا دیپ سنس، مرطوب کننده پوست خشک لافارر یا ژوت، ضد آفتاب بی رنگ لافارر مناسب پوست خشک و تونر گیاهی کاسنی عارضی (روی پوست تمیز اسپری کن)

ولی دکتر پوست خیلی بهتر راهنماییت میکنه اگه مشکل داخلی نداشته باشی

این جور چیزای خونگی اسیدی هستن و اکثر دکترای پوست تاکید دارن که استفاده نشه ، ژل شستشو پوست خشک هیدر ...

باشه عزیزم مرسی

نه فکر نمی‌کنم مشکل داخلی داشته باشم بیشتر وقتا وقتی چیزای چرب و شیرینی میخورم جوش میزنم و ۵ تا بیشتر جوش ندارم