2777
2789
عنوان

مشاوره برای انسانیا🤍📚

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 59 پست
قطعا قبل از اعلام نتایج باید تکلیف مصاحبه فرهنگیان مشخص بشه که موقع انتشار قبولی ها، شما متوجه شین ک ...

من برای معاینات پزشکی استرس دارم، یه موردی وجود داره... گفتم اگه قبلش مشخص بشه که منو نمی‌خوان، انتخاب های بعدیمو از دست ندم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه ۱۹ هزار و‌۱۷ هزار منطقه دو انسانی چیا میتونه بیاره

طبق قبولی های سال گذشته بخوام بگم با هفده  هزار مثلا علوم سیاسی دانشگاه خوب  آوردن یا ۲۲هزار فلسفه دانشگاه خوب یا ۱۵هزار مدیریت مالی و بازرگانی دانشگاه های درجه دو سه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بنظرتون بدون کنکور دیگه چه رشته هایی خوبه و پیشنهاد میدین

متاسفانه تو رشته انسانی دانشگاه روزانه دولتی سوابق خیلی چشمگیری نداشتیم پارسال‌. البته یه چندتا کد رشته حسابداری بود و بعد اون به نسبت مردم شناسی خوبه مخصوصا برای مهاجرت و اینکه رشته ی پنهانی هستش. برای سوابق، دانشگاه های غیر انتفاعی رشته های تاپ رو ارائه میدن، اونا رو هم یه نگاه بندازین

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سلام قشنگم، بومی استان تهران یا استان های نزدیکش هستین؟ بخاطر این میپرسم که یسری رشته ها پذیرششون بص ...

گلم من بومی کرمانم ولی سال آخر دبیرستان و تهران خوندم... الانم فقط تهران کرج میتونم برم دانشگاه یا نزدیکش چون متاهلم

عزیزم یکم راجب روش مطالعت بگو چجوری خوندی اول ی کتابو تموم کردی یا همرو باهم خوندی  و اینکه رو ...

ملاک اصلی دانشگاه فرهنگیان تراز هستش 

اگه رشته های خوبش مثل مشاوره یا ادبیات مد نظره، تراز بالای هشت هزار حداقل باشه‌. روش مطالعه هم حقیقتا هر فرد نسبت به فرد دیگری متفاوته و هر روش رو یک آدمی جواب میده. اما اگه بخوام خودمو بگم، فقط سال دوازدهم سراغ تست زنی رفتم و از تابستونش شروع کردم. دهم و یازدهم رو باهم تو تابستون بستم و از مهر مرور پایه و شروع دوازدهم رو داشتم

درباره ریاضی هم میتونید نظر بدید؟

در خصوص معرفی رشته های ریاضی میتونم کمکتون کنم اما حدود قبولی و امثالهم چون کار نکردم، نمیخوام به اشتباه چیزی بهتون بگم و گمراه بشین 🙏🏻

در خصوص معرفی رشته های ریاضی میتونم کمکتون کنم اما حدود قبولی و امثالهم چون کار نکردم، نمیخوام به اش ...

الان به نظرتون دانشگاه ازاد مهندسی کامپیوتر تهران کجا برم خوبه به جز علوم تحقیقا

خیلی ممنون❤️🥺 میتونم درخواست بدم بهتون  که آیدی بدید توی یک برنامه ای که صلاح میدونید صحبت ک ...

بله عزیزم

الان به نظرتون دانشگاه ازاد مهندسی کامپیوتر تهران کجا برم خوبه به جز علوم تحقیقا

بر اساس جدیدترین رده بندی که برای دانشگاه های آزاد اعلام شده، بعد از علوم تحقیقات، تهران مرکز و سپس تهران جنوب انتخاب های بهتری هستند

برای تجربیم اطلاعی دارین؟

سوالق تجربی به نسبت بهترن. مثلا یادمه پارسال طی پروسه ی انتخاب رشته، چند کد رشته پرستاری سوابق البته تعهد دار اومد