2777
2789
عنوان

مشاوره برای انسانیا🤍📚

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 59 پست
عزیزم من درخواست دادم بهتون ولی قبول نکردید🥲

اوکی شد گلم 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم عذر میخوام مزاحمتون شدم یه سوال داشتم

میرم پایه 11تجربی

نوبت دوم مریض بودم تو کارنامه موجه نوشتن به جای نمره

30همین ماه امتحان دارم و صفرم به دلایلی 

معدلم شد

18.76

اگه شهریور قبول نشم چی میشه؟

دی ماه با امتحانای کلاس11ام امتحان زیست دهم میدم؟

اینم بگم امتحان کشوریه

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

برای انتخاب رشته مشاور گرفتین؟ و اینکه مصاحبه سخته؟

بله چون هیچی بلد نبودم مشاور گرفتم

مصاحبه هم انقد چیزای عجیب غریب بهم گفته بودن حفظ کنم درحالیکه خیلی آسونتر بود

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بله چون هیچی بلد نبودم مشاور گرفتم مصاحبه هم انقد چیزای عجیب غریب بهم گفته بودن حفظ کنم درحالیکه خی ...

خیلی ممنونم💜

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

میدونید چرا هنوز سنجش اطلاعیه برای تحویل مدارک فرهنگیان نذاشته؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من خیلی استرس دارم خیلیییی😢حتی از الان دستام داره میلرزه ک قبول بشم یا ن😥

اهل سیستانم اینجا ظرفیتش خوبه برا فرهنگیان،بنظرتون با رتبه ۸۶۵۵ منطقه یک میارم فرهنگیان زاهدانو؟؟

ترازمم ۶۵۰۰

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من خیلی استرس دارم خیلیییی😢حتی از الان دستام داره میلرزه ک قبول بشم یا ن😥 اهل سیستانم اینجا ظرفیت ...

یه ذره ترازتون ریسکیه، ولی اگه داوطلبین استانتون خیلی به فرهنگیان مایل نباشن، امکانش هست

سلام  با رتبه ۶ هزار انسانی منطقه یک  میتونم حسابداری یا مدیریت مالی روزانه بخونم ؟کجاها

از بین دانشگاه های برند، پارسال فارابی قم آخرین قبولی مالی منطقه یک ، رتبه ۲۰۷۰ داشته. رو دانشگاه های تیپ ۲ یا ۳ باید تمرکز کنین 

ایلام و زاهدان چطور ؟

بله احتمالش هست