2777
2789
عنوان

دلم شکسته

206 بازدید | 41 پست

ازخودم از بی عرضگیم.ناراحتم.ن درس درست خوندم برم فرهنکیان.ن هیکل مناسب دارم ازدواج کنم ن سلامتی کامل دارم .ن کارباکامپیتر بلدم ک برم سرکار ن بنیه دارم برم فروسگاه.زندگیم مختل شده.قبلا رفتم سرکار کمرم اسیب دید درمان نکردم از بی پولی.رمان کنکور رفتم فروشندگی وفروشگاه درس نشد بخونم.داداش اوتیسم پدرومادر دعوایی کم پول دارم.چاق نمیشم.اشتها ندارم.دلم شکسته کلی گریه کردم.دوست دارم تلاش کنم.برازندگیم اما نمیشه چرا خداسرنوشتم اینجوری کرد برام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری فکر میکنی هیکل مناسب چیه خیلی ها با هیکل معمولی ازدواج کردن مگه به هیکل هست

دختر عمه دختر خالم خیلی ظاهر معمولی داشت خانواده اش هم معمولی ولی خدا خواست براش عروس یه خانواده ثروتمند شد

به نظر من بشبن یه بار درست حسابی بخون تا کنکور و فرهنگیان رو قبول شو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اگه میتونی یمدت برو فروشنده شو پول جمع کن بعد برو یه حرفه یادبگیر کار کن تو اجتماع باش خاستگار هم می ...

دوشیفت میخان با۳تومن راه دور شب بعد اینکه خاستگار هفته ایی دوتا دارم چون ریز میزه هستم استخون هستم😔😔😂میرن.خاستگارای توپ هم دارم منتها این لاغری منو بدبخت کرد

چرا اینجوری فکر میکنی هیکل مناسب چیه خیلی ها با هیکل معمولی ازدواج کردن مگه به هیکل هستدختر عمه دختر ...

من ۲۳سالمه ۴۰کیلوام.بخاطره لاغریم میان ولی میرن بعدش

لیسانس یک ماه دیگه میگیرم.مگه ازمون رو عین ادم بخونم اگ بشه

بخون خداییش

منم شرایط زندگیم همینقد بد بود سر هیچ کاری هم نمیتونستم برم از وقتی فرهنگیان قبول شدم باز بهتر شده اوضای روحی و درونیم حداقل

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼