2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست
دوست دارم تلاش کنم تنبل نیستم.انگار نمیشه.

آخه یه هدف تمیز و واضح نداری

میگم هدفت چیه میگی هدف ندارم

میگم پس از خواستن خسته شدی میگه میخوام ولی نمیشه

الان بالاخره هدفت چیه؟

البته اینم بگم من سخت بودن اوضاع رو کاملا درک میکنم سر کنکور خودم کمتر از یه ماه مونده به کنکورم جنگ شد شهرمم کاملا در معرض جنگ بود و خیلیا هم آسیب دیدن ولی چه میشه کرد آدم خودش باید خودشو جمع کنه

منم امسال ریاضی شرکت کردم ، میشه بگی چیکار کردی و چطوری خوندی !؟ چیا رو خوندی ممنون میشم اگه کمکم کن ...

ببین من کلا اینقد پشت کنکور مونده بودم فرسوده شده بودم و میدونستم که توانایی اینمه همه حجم مطالب کنکور رو بخونم ندارم واقعا.. واسه همین حدودا ۵۰ درصد از حجم هر کتاب رو خوندم.. اونم فیلم میدیدم چون پایم ضعیف بود با درسنامه زیاد نمیفهمیدم بعدم جزوه همون استاد رو حل میکردم با تستای کنکور .. و اینکه سعی کردم منابع فرهنگیان رو خیلی خوب بخونم چون ۴۰ درصد نقش دعوت به مصاحبه رو اون داش و واقعا هم موثر بود

اون درس مهارت معلمی رو ۱۰۰ زدم و تراز خوبی داد.. یه هر حال خوندن اون خیلی آسون تر از ریاضی فیزیک بود ولی واقعا تاثیرش تو دعوت به مصاحبه زیاده.. بعد از دعوت به مصاحبه هم که دبگه کنکور فقط ۲۵ درصد تاثیر داره و ۵۰ درصد معدله

دیگه برای معدل هم امسال همهش رو ترمیم ثبت نام کردم و با ساعت بالا خوندم براشون ، خیلی مهمه تراز معدل و امتحان نهایی ها..

در کل اینطوری بود

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کدوم شهری؟ ۳ تومن که خیلی کمه اونم دو شیفتتهران خیلی بیشتر از اینا میدن فکر کردم تهرانی برا همین گفت ...

اره شدید لاغرم لباس ازتنم می افته.بعدم من شهرستانم.

خدابرام کافیه

ببین من کلا اینقد پشت کنکور مونده بودم فرسوده شده بودم و میدونستم که توانایی اینمه همه حجم مطالب کنک ...

مرسی عزیزم

ریاضی و فیزیک و شیمی رو چند درصد زدی !؟

و اینکه رشته الان دانشگاهت چیه ؟

مرسی عزیزم ریاضی و فیزیک و شیمی رو چند درصد زدی !؟و اینکه رشته الان دانشگاهت چیه ؟

ریاضی ۱۰ فیزیک و شیمی ۲۰ هر کدوم

آموزش ابتدایی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
مرسی عزیزم از لطفت موفق باشی گلم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله قبولی خودت🩷

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز