من رتبه م زیر هزار بوده، فرهنگیان قبول شدم و سه ساله کار مشاوره انجام میدم. به بهونه ی اعلام نتایج، انسانیا بیاین سوالاتون رو بپرسین، خوشحال میشم کمکتون کنم:)
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد از انتخاب کد محل های فرهنگیان، یه سری کد دیگه مرتبط با دانشگاه های دیگه میخوام بزنم. اگه مثلا تو پزشکی فرهنگیان رد شم، رشته های بعدی واسه من در نظر گرفته میشه؟
رشتم تجربیه میتونم با سوابق برم رشته حقوق دانشگاه دولتی؟
دفترچه انتخاب رشته طی حداکثر دو سه روز آینده ارائه میشه، چک کنین حقوق رو امسال دانشگاهی با سوابق ارائه میده؟ سال های گذشته که این رشته با سوابق ارائه نشده
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
رتبه ۷۵۹۱ تراز۷۷۷۱ منطقه ۳ انسانی شانسی واسه فرهنگیان داره؟ اصلا رتبه خوبی هست؟ چه رشته هایی میتونه ...
شانس قبولیتون برای فرهنگیان متوسطه تقریبا. انتخاب های اولیه تون حتما کد رشته های پر ظرفیت فرهنگیان رو بچینین
نمدونم چه رشته ای برم اصلا هر چی میخونم نمیفهمم چیکار کنم
تست شخصیت شناسی هالند رو انجام بدین به همراه هوش های چند گانه. کمکتون میکنه متوجه شین استعداد و روحیاتتون به کدوم مشاغل میخوره
آزاد کدوم استان؟ خیلی شهریه ها نسبت به شهرهای مختلف و رنکینگ دانشگاها متفاوته. مثلا شهریه علوم تحقیقات تهران تقریبا از باقی آزادها بیشتره د در عوض از روزانه های خیلی از شهرستان های کوچیک بار علمی بیشتری داره