2777
2789
عنوان

مشاوره برای انسانیا🤍📚

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 59 پست
فاصله دعوت به مصاحبه تا مصاحبه چند روز هستش؟

حداقل یک هفته، البته هرساله متفاوته

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از انتخاب کد محل های فرهنگیان، یه سری کد دیگه مرتبط با دانشگاه های دیگه می‌خوام بزنم. اگه مثلا ت ...

اگه دعوت به مصاحبه نشین یا اگر در مصاحبه قبول نشین، سنجش انتخاب های بعدیتون رو به ترتیب بررسی میکنه و هرجا قبولی داشتین وایمیسته

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سلام عزیزم... من رتبم 40000 شده انسانی منطقه 3  خودم میدونم خیلی بده ولی همرو مجاز شدم به نظر ...

سلام قشنگم، بومی استان تهران یا استان های نزدیکش هستین؟ بخاطر این میپرسم که یسری رشته ها پذیرششون بصورت بومی، ناحیه ای یا قطبی هست و عملا شانس شما در استان هایی که شامل این تقسیم بندی ها میشن بیشتره

اگه دعوت به مصاحبه نشین یا اگر در مصاحبه قبول نشین، سنجش انتخاب های بعدیتون رو به ترتیب بررسی میکنه ...

پس یعنی مصاحبه و معاینات پزشکی قبل از اومدن جواب انتخاب رشتس؟ تا تکلیفمون کاملا مشخص شه...

من امسال 11 انسانی ام سوال ندارم مشاوره میخواستم در طول سال درمورد درسام برنامه ریزی ساعت مطالعه ...

چه کمکی از من برمیاد عزیزم؟ در خدمتتون هستم

پس یعنی مصاحبه و معاینات پزشکی قبل از اومدن جواب انتخاب رشتس؟ تا تکلیفمون کاملا مشخص شه...

قطعا قبل از اعلام نتایج باید تکلیف مصاحبه فرهنگیان مشخص بشه که موقع انتشار قبولی ها، شما متوجه شین که چه رشته دانشگاهی آوردین.

رتبه 4900 انسانی منطقه یک شانسی برا قبولی داره فرهنگیان

ترازتون؟

امکانش هست که امسال ظرفیت حسابداری استان تهران بالا بره؟

اینطور که گفتن امسال در اکثر رشته ها افزایش ظرفیت داریم البته خب تعداد داوطلبین هم هرساله بیشتر داره میشه

چه کمکی از من برمیاد عزیزم؟ در خدمتتون هستم

خیلی ممنون❤️🥺

میتونم درخواست بدم بهتون 

که آیدی بدید توی یک برنامه ای که صلاح میدونید صحبت کنیم

در مورد همین موضوع هایی که گفتمم

برنامه ریزی برای درسا