2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2816721 بازدید | 171321 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم چندروز پیش پیام های نی نی سایتم رو نگا میکردم،

رسیدم به یه پیامی که به یه دوستی دادم که اره من به همسرم خیلی اعتماد دارم و اینا . بعد از چندروز کل اعتمادم شکست.

پیامارو خوندم اشکام سرازیر شدن. یادم اومد قبلش درسته مشکل داشتیم ولی بازم زندگی قشنگی های خودشو داشت.

قبلش با خودم میگفتم خب اوکی همسرم خیلی رفتارای اشتباه داره ولی حداقل خیالم راحته منو دوس داره و خیانت نمیکنه بهم. یعنی این تنها دلخوشیم بود که اونم دود شد رفت هوا

پارسال پیارسال چقدر میومدم اینجا درددل میکردم و دوس داشتم زندگیم رو بهتر کنم

ولی بعد ازون قضیه دیگه حس کردم همه چی بی فایده ست و قطع امید کردم

داشتم گریه میکردم همون لحظه همسرم اومد خونه حال منو دید خیلی اصرار کرد چی شده و اینا. منم نمیتونستم صحبت کنم پیامو نشونش دادم. اونم نشست با هم گریه کردیم... واقعا بعضی اشتباها جبران ناپذیرن... من هیچوقت دیگه اون آدم سابق نمیشم. با اینکه شاید از نظر خیلی ها کاری که همسرم کرده خیلی بزرگ نباشه ولی من دیگه نمیتونم به چشمی که قبلا میدیدمش ببینمش

جز شوهر عاطفه و جیران که مورد خشونت زنان قرار گرفتن بقیه فکر کنم همه یه ذره ظالمن

شوهر من تحت خشونته؟🤣

راستش خانوادمم خیلی دلشون براش میسوزه😁😁😁

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

فعلا دست نگه داشتیم مهساولی برای خودم حس امنیت زمین بیشتر از طلاستحتی اگر طلا بالاترم برهمن بخرم میذ ...

فعلا بازار ملک راکده. قیمتا تغییر نکرده. حداقل اینجا که اینجوریه. طلا هم تو اوج خودشه. من بودم، میخریدم. ما چند ماه پیش اینکارو کردیم. اگه همونو طلا میخریدیم الان دو برابر هم بیشتر شده بود. ولی اون زمان بهترین تصمیم واسه ما بود.

قربونت برم مهسا جانامیدوارم همینطور باشه، اولش خیلی ترسیدمالان حقیقتا بی حسمخیره ایشالله

انشالله خیره... مواظب روحت باش. حتماروزی یه بارم که شده بیا یه پست بذار خیالمونو راحت کن.