2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2820575 بازدید | 171631 پست
من شوهرم خیلی بدش میاد لباس به کسی بدم یا مال کسی و بپوشم😐حالا برا خواهرم و میپوشم بفهمه بدش میاد

من خودم بدم میاد...

دوستام چقدر ب هم لباس قرض میدن

من چندشم میشه یا چطور بگم احساس بدی بهم دست میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا نت رو وصل نمیکنن. من دیروز وصل بودم امروز کلا قطع شده اینستام. فکر کردم جنگ شده دیگه

بعدشم هنوز قراره فردا حرف بزنند ...اونم تازه اگه تا فردا باز پشیمون نشن

فعلا که هیچی مشخص نیست

منم تو خبرگزاری فارس خوندم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

ای جانم❤️خانم دکتر کوچولوالان داریم غذا میپزیم🤪موقع دکتربازی،من همش مریضم وزیر سرمراحت تره😅

نخییییر واسه ما اینطور نیس

نوبتی دکتر و مریض میشیم 😖😖😩😩😄😄😄

جدی گفتم طلا صبح ۲۲ بود شد ۲۰ و ۵۰۰

آره

همه کانالا گذاشتند

ولی خب شرایط دو طرف برا طرف مقابل غ قابل قبوله

فقط سرگرمی ملت هست

البته که هیچ چیز رو ما نمیدونیم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

بچه های کیا موهاشون بلنده؟ تا کجا ست قدشمن رسیده به زیر سوتین خیلی دلم میخواد کوتاه کنم ولی میترسم پ ...

ازمن بلندبودن دیماه یکروز زدم بیرون کوتاه کردم حالاداداشم میگه امیتاباچان پسرم میگه داریوش اماخودم راضیبم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زیر سینه بود،زدم تاچونهالان شده تاشونه😅قافیه روحال کنیه تغییری بده،بلند میشه باز

😁😁

موهام لخته و سنگینه

دیدی مویی که لخته هرچقدم پر باشه میچسبه کف سر

حالا واسه من که کمپشتم هست چه شود

ازینشه که دو دلم😶

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ازمن بلندبودن دیماه یکروز زدم بیرون کوتاه کردم حالاداداشم میگه امیتاباچان پسرم میگه داریوش اماخودم ...

رنگم زدین؟

من شدیدا دلم تنوع میخواد

ولی اگه خوب نشه تا ۳.۴سال باید تحملش کنم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
منم واسه عید میخوام کوناه کنم و کراتین کنم😌😌

ریزش نمیده کراتین؟

چیکار کنم یکم پرپشت بشن🥲

تو اینستا ازین تونیکای گیاهی خییلی تبلیغ میکردن ولی هیچوقت نتونستم اعتماد کنم

رنگم زدین؟من شدیدا دلم تنوع میخواد ولی اگه خوب نشه تا ۳.۴سال باید تحملش کنم

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖