2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2816723 بازدید | 171321 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین این خیلی مهمه،،،،زن میتونه ولی مرد گناه داره نمیتونه تحمل کنه بابا شل کنید 🤣🤣تف بهتونما شده ...

از کجا اومد مرد گناه داره نمیتونه تحمل کنه؟

بعد چطوری زن بی محبتی رومیتونه تحمل کنه؟

نامهربونی رو میتونه؟

اشک چشماش رو میتونه؟

بغضش رو میتونه؟

انقدر که با فرامین مذهبی بزرگ شدیم

صد نسل هم بگذره همون حدیثه تو گوشمونه مرد اوف میشه نباید با نارضایتی از پیش زنش بره

چرا نمیتونه تحمل کنه؟

تحمل کنه اخلاقشو درست کنه

من کار ماری رو نه تایید میکنم نه رد نه در جریان داستانشونم

ولی حالا که این دختر، بلند شده یه حرکتی کرده باید تا حدی به نتیجه برسونه

باید یه نتیجه ای بگیره

مرده نمیتونه یه ماه تحمل کنه؟

ماری چند ساله داره تحمل میکنه؟

ماری رو از شهرش برد تو اون شهر با چند هزار کیلومتر فاصله با اون امکانات با اون مشکلات با اون درامد، ماری چند سال تحمل کرد؟

اوف میشه شوهرش؟

یه اوف دیگه هم روش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

والا از خونه بیرونش کردم دو روز بعد برگشت ور دل خودم 😁 البته خودمم ته دلم نمیخواست که برهالانم خود ...

آفرین

بیا زیر چتر حمایتی خودم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

از کجا اومد مرد گناه داره نمیتونه تحمل کنه؟بعد چطوری زن بی محبتی رومیتونه تحمل کنه؟نامهربونی رو میتو ...

به جان خودم تو یه مشکلی با این بنده خدا داری🤪

شایدم یه مشکلی با من و مستقل داری🤬🤬

ای کثافت

ما هردو نمیتونیم قهریم کاری داشته باشیماون موقع قهریم ناراحتیم حشریت معنایی نداره 😄تو قهر حس تجاوز ...

عاطفه جان

کارشو بکنه فعل اشتباهیه قشنگم

درستش اینه سک*س کنیم❤️

کاری را مرد نمیکند

دو نفر رابطه ای را خلق میکنند