در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من از بعد از زایمانم دوتا روش دارم ک ن د وم . ای یو دی
اوووه همون دستگاه با طبیعی کافیه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
فقط ک ا ندوم چ اوایل ازدواج چ زمان بارداری چ بعد از زایمان
دیگه رمان بارداری جلوگیری از چی میکنی
باردار شدی دیگه
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
لطفا ب منم بكيد روش من طبيعيه خيلي ميترسم باردار شم،،،چه قرصي ميخوريد اسمش ؟مدت استفاده؟
ال دی. از روز پنجم پر یو دی . هرشب .کنارش نباید داروهایی ک باعث تداخل دارویی میشن استفاده بشه . چون اثرش ازبین میره. تموم شد صبرمیکنی پر یود بشی . بعد باز از روز پنجم. همینجوری ادامه دار. ماه اول هم ک اسفاده میشه حتما ی روش جلوگیری دیگه ام باید باشه از ماه اول اثر نمیکنه. ما کنارش طبیعی ام حتتتما جلوگیری داریم.