2821
2789

نههه تاثیر نداره همون قرص عادی بخور 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از بعد از زایمانم دوتا روش دارم  ک ن د وم . ای یو دی

اوووه همون دستگاه با طبیعی کافیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم گاهی سه تا همون طبیعی ک ا ند وم و قرص 😄

محکم کاری میکنی😂

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

فقط ک ا ندوم

چ اوایل ازدواج

چ زمان بارداری 

چ بعد از زایمان

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

فقط ک ا ندوم چ اوایل ازدواج  چ زمان بارداری  چ بعد از زایمان

دیگه رمان بارداری جلوگیری از چی میکنی

باردار شدی دیگه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
لطفا ب منم بكيد روش من طبيعيه خيلي ميترسم باردار شم،،،چه قرصي ميخوريد اسمش ؟مدت استفاده؟

ال دی. از روز پنجم پر یو دی‌ . هرشب .کنارش نباید داروهایی ک باعث تداخل دارویی میشن استفاده بشه . چون اثرش ازبین میره. تموم شد صبرمیکنی پر یود بشی . بعد باز از روز پنجم. همینجوری ادامه دار. ماه اول هم ک اسفاده میشه حتما ی روش جلوگیری دیگه ام باید باشه از ماه اول اثر نمیکنه. ما کنارش طبیعی ام حتتتما جلوگیری داریم.

parasoo1989@
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز