2777
2789
عنوان

ویروس ebv؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 36 پست
داداشمم دقیقا ۲۸ خرداد گرفت تقریبا دو ماهه

میشه بگین چند سالشونه؟ دو ماه علائم داشتند؟ چقدر طول کشید بهبدیشون؟ من مادرم فقط کبد و طحالش متورم شده و درد کتف دارن. خیلی نگرانیم بجز ebv چیز دیگه باشه. حالمون خیری بده. نکنه لنفوم باشه. کمک کنید لطفا

میشه بگین چند سالشونه؟ دو ماه علائم داشتند؟ چقدر طول کشید بهبدیشون؟ من مادرم فقط کبد و طحالش متورم ش ...

اگه ازمایشش مثبت همینه دیگه اره دوماه طول کشید دکتر میگه التهابش تا ۶ ماه هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه بگین چند سالشونه؟ دو ماه علائم داشتند؟ چقدر طول کشید بهبدیشون؟ من مادرم فقط کبد و طحالش متورم ش ...

اتفاقا دکتر چون غدد لنفاویش متورم نبود طول کشید تا فهمیدن این ویروس داره ولی مادرتون وقتی غدد لنفاوی متورمه بدون شک همینه کار سنگین نکنه چیزای سنگین تا ۶ ماه بلند نکنه تا مشکل طحال بوجود نیاد

خانوم نگار ببخشید برادر شما بخاطر ای بی وی مثبت زردی گرفتن ، خوب شدن ؟ من ۶ ماه زرد شدم هیچکس متوجه ...

سلام میشه درخواستم و قبول کنی؟بیماریت بهتر شد؟من هم ۱ سال درگیرم و رو به بهبودی نرفتم کبدم هم درگیر شده

خانوم نگار ببخشید برادر شما بخاطر ای بی وی مثبت زردی گرفتن ، خوب شدن ؟ من ۶ ماه زرد شدم هیچکس متوجه ...

سلام عزیزم منم مبتلا به ویروس ebvشدم ازت راهنمایی میخوام خواهش میکنم درخواست دوستیم رو قبول کن