2777
2789

عزیزم من تایپیک رو که قفل کردی خوندم با اعماق وجودم درکت کردم ، من خودم با سنتی درمان شدم ، 

و اینکه نذر عموی حضرت مهدی تو سامرا مخصوص بچه هست ، هر کس بچه نداره نذر میکنه یه گوسفند به امامزاده بفرسته وقتی بچه دار شد من خودمم نذر کردم و جواب گرفتم 

عزیزم بخاطر مشکل تنبلی تخمدان رفتی دکتر؟؟؟اضافه وزن هم داری؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم تخمدان پلیکیستیک بودم 5 سال بچه نداشتم ،با داروی دکتر اصلا نتیجه نمیگرفتم با توکل به خدا و اصلاح سبک فلورا تاجیک نتیجه گرفتم بچم الان 6 ماهشه،کاریهایی که کردم رو بهت میگم حتما نتیجه میگیری عزیزم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

قند و شکر و هر چیزی که توش قند و شکر بکار رفته حذف کن مثل نوشابه آبمیوه کیک بستنی حلوا کلا چیزهای شکر دار دیگه،این خودش کمک بزرگیه،من بیشترین مانورم روی همین حذف قند و شکر بود که موفق شدم،تنظیم خواب شبا قبل از ساعت ۱۲بخابی صبح قبل از ۸ بیدار بشی،شب تا ساعت ۹ و نیم شام خورده باشی و بعدش دیگه چیزی نخوری اگه کرسنت شد مثلا هویج یا تخم مرغ آبپز اینجوری میتونی بخوری صبحم تا قبل از ساعت ۸ و نیم صبحونه خورده باشی

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

فست فود و مواد کنسروی و لبنیات رو حذف کن،البته لبنیات رو در صورتی که مطمئن باشی از جای سالم هستو چیزی قاطیش نیست میتونی استفاده کنی به مقدار کم البته،روغن مصرفیت رو سعی کن سالم باشه روغن کنجد و زیتون و دنبه گوسفندی،روغن مالی شکم داشته باشه با روغن سیاه دونه بسیار آروم باشه بدون فشار،تنفس شکمی داشته حدود بیست بار در روز

مغز بادام ایرانی رو هر شب حدود ۱۴-۲۰ دونه بخیسون روز پوستشون رو دربیار بخور اینم خیلی عااالیه ،هم چربی های دور شکمی رو می‌بره هم قدرت باروری رو می‌بره بالا،پیاده روزی شده حتی روزی نیم ساعت یا رقص داشته باش خیلی خوبه ،کلا تحرکت رو بیشتر کن ،استرس اصلا نداشته باش سعی کن خودتو باکاری هنری چیزی مشغول کنی

جوانه گندم و ماش خییلی عالیه بخور،همزمان با اینا اگه داروی دکتر مصرف نکنی زودتر نتیجه میگیری،اگر داروی دکتر هم همزمان استفاده کنی دیرتر نجتیجه میگیری،من نامنظمی پریود هم داشتم که توی لایوهاش گفته بود قرص آگنوگل خوبه منم استفاده کردم،من فقط طبق همین لایوهاش و هایلاتهاش انجام دادم رایگان، عضو گروهش نبودم پکیجی چیزی هم نخریدم،توکل کن بخدا،مطمئن باش نتیجه میگیری عزیزم

عزیزم از تاپیک قبلت من اشک تو چشمام جمع شد از ته قلبم برات دعا کرومخدا زودتر بچه صحیح و سالم نصیبت کنه 

برای جاریت واقعن متاسفم بخدا اسمشو نمیتونم انسان بزارم اینا از حیوانم کمترن 

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم

یه دکتر محتسبی کرج هست دستش شفاست کسی بوده که ۱۵ سال بچه نداشته امده بود پیشش باردار بود معروفه همه میشناستش اگه میتونی یه سر پیشش بیا

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
من میترسم پیر بشم 🥺 و نازا بمونم

عزیزم تاپیک پر بازدیدت قفل بود  برو تاپیک آخرم رو بخون ان شاء الله بدرد شماام بخوره و زود مادر بشی 🤗

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
انشالله مهربانو🥺🌱⁦♥️⁩ چشم

سلام عزیزم 

خیلی از تاپیک جاری ناراحت شدم اول فکر کردم فیکه آخه یه آدم چقدر میتونه دلش از سنگ باشه 

شوهرت هم حتما آزمایش ببر گلم که مطمئن باشی اون شرایطش خوبه حتما ورزش کن اصلاح سبک کن سنت خیلی کمه و فرصت داری عزیز دلم نگران نباش ولی تعلل نکن دیگه

پیگیر باش این مشکل قابل حله عزیزم

خواهر شوهر من با این مشکل با آی یو آی باردار شد نهایت دیگه با آی وی اف میشه برای شما مراکز دولتی هم انجام میدن چون ناباروری داری گلم 

استرس رو بریز رور ۲۲ سال که سنی نیست عزیزم

برای بارداریت دعا کردم عزیزم

هنر بچه آوردن نیست فقط بچه تربیت کردن مهم تره 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤