2777
2789

بله

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بود مشکلش اخرش زندگیش چیشد؟

مشکل دقیقش نمیدونم ولی هرچی دکتر رفت به نتیجه نرسید البته برای سال های پیش الان علم بیشتر پیشرفت کرده 

اخرشم دوتا بچه رو به فرزند خوندگی گرفتن خیلی هم خوشبختن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین عزیزم منم تنبلی داشتم ۳ سال بچه دار نمیشدم. یه ماه رژیم گرفتم قند و کربوهیدراتو حذف کردم چن کیلو لاغرم شدم صبحا هر روز یه حبه سیر میخوردم.حالا من برا بچه این کارارو نمیکردم برا لاغری بود.یهو حامله شدم😐

سیر گرمت میکنه

برا تنبلی تم وزنتو تا جایی ک میتونی بیار پایین

چیزایی ک باعث چاقی میشه نخورررررر

من خاله ام شیش سال بچه دار نشد. دختر عمه ام یه چیزی حدود ده سال باردار نشد.

خاله ام تخت نظر دکتر بود تا بالاهره تونست بچه دار بشه ، دوتا بچه داره الان.

دختر عمه ام خیلی رفت دکتر ، خیلی. انقد بچه تو شکمش سقط شد که خودشم دیگه ناامید بود ، ولی بالاخره بعد اون همه درمان تونست بچه دار بشه و الان یه بچه سه ساله داره.

اگه نتونستی باردار بشی ناامید نشو ، زیرنظرپزشک حتما درمانتو ادامه بده تو این دوره زمونه ناباروری اصلا معنی نداره

ندیدم مشکل باروری داشته باشن

خودشون بچه نخواستن و ندارن

زندگیشون هم خوبه . مشکل خاصی ندارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمی تونم تو پی وی جواب بدم خرابه برای من

ببین برو پیش دکتر شهناز احمدی عالیه 

شک نکن جواب میگیری

هر کس رفته جواب گرفته 

کارایی که میگه انجام بده

در ضمن پروسه درمتن تو به احدی نگو

و از ادمای سمی دوری کن روان تو خراب میکنن بارداریت به مشکل میخوره 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.

بر ای وی اف کن. منم مشکل تو وداشتم اینقدر قت کشی کردم وترسیدم ازای وی اف. ولی اشتباه بود. باروحیه شادوخوشحال بروانجام بده. دوقلو بزار. یکی ازفامیلهامون باردارنمیشدهمسن توبودبعدازسه سال ازدواجشون ای وی اف کردسه قلو. خیلی راحت شد ازحرف مردم. ازخدا بخاه یه دل سیر گریه کن وبهش بگو. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

اسی ایشالله ک دامنت سبز میشه دعا کردم برات ولی داشتنش هم ی جور دردسر ه خدا منو ببخشه خیلی ناشکری میکنم ولی خیلی اذیت م میگم کاش نداشتم دیشب تا صبح با شوهرم دعوا کردیم سر بچه  خیلی اذیت میکنن خیلیییییی 

عزیزم تاپیک جاریت خوندم..پلی کیستیک که قابل درمان هست همچنین تنبلی....من پلی کیست بودم و دوتا بچه دارم الان ...همسرت آزمایش داده؟سالمه؟؟سعی کن فستفود و خوراکی طبع سرد اصلا نخوری..دمنوش های طبع گرم هرروز بخور..گوگل سرچ کن راهنمایی میکنه..امیدوارم خدا بهت بچه سالم و صالح بده آبجی.. و خدا به دل سیاه و چرک جاریت آرامش بده تا از ناراحتی دیگران خوشحال نباشه‌..