2777
2789
بر ای وی اف کن. منم مشکل تو وداشتم اینقدر قت کشی کردم وترسیدم ازای وی اف. ولی اشتباه بود. باروحیه شا ...

عزیزم چند قلویی به شدت سخته..وحشتناکه بزرگ کردنشون..من دوقلو دارم الان ۳سال و نیمه شونه حالا یخورده احساس راحتی میکنم و خستگی از تنم رفته یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیک قبلیتون که پربازدید شده بود،خواستم بگم وای قفل یود،موسسه رویان،به اینجامراجعه کن یا زنگ بزن،حتما مشکلت حل میشه،عموی من به هزار جابرای درمان رفتن  که بی فایده بود حتی برای کاشت بچه هم اقدام کردن،فقط همین موسسه رو هنوز نرفتن،همیشه تواخبار ومجلات از دستاورد های این موسسه گفته میشه

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀
عزیزم چند قلویی به شدت سخته..وحشتناکه بزرگ کردنشون..من دوقلو دارم الان ۳سال و نیمه شونه حالا یخورده ...

سخته ولی برای کسی که ارزوبچه داره قشنگترین حس دنیاست. منم یه روزی درحسرت بچه وحرفههاونیش وکنایه های جاری میسوختم برای همین این دوستمون رادرک میکنم. ومیگم دوقلو بشه. خدابزرگه باورکن یدونه بچه سختره دیدم که میگم. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
نوبتاش طولانیه. شاید یکسال

ولی بالاخره شاید جواب بده

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀
اسی گفتی ساکن  بندری ؟منم بندری ام..پیش دکتر خشاوی رفتی؟خضری و عزیزی نرو که الکی میچرخونن...اما ...

ادرسش کنار سید مظفره. نایبند. کنار بیمارستان لیلا و بیمارستان امام رضا 

لقاح آزمایشگاهی (IVF یا کاشت ) یک درمان براى ناباروری است که در آن اسپرم و تخمک در یک آزمایشگاه ترکیب می شوند. جنین های حاصل شده برای کیفیت ارزیابی می شوند و یک یا چند تا در رحم از طریق دهانه ى رحم قرار می گیرند، تاپیکت قفل بود اینجا نوشتم خیلی ناراحت شدم یکی از فامیلامون اینطوری باردار شد الان پسرش ۳ ساله هست ی پسر خوشگل و تپل اینطوری انشاالله حامله میشی خدا اون جاریتم لعنت کنه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

دختر خوب لطفا واژه نازایی رو از بیو کانالت پاک کن. دیگه هم به خودت نگو نازا. نازا کسیه که سالهای طولانی دوا درمون کرده باشه و همه راه ها رو رفته باشه و دیگه سنش بالا رفته و ...

شما که ماشاءالله جوونی و کلی راه نرفته داری.

اون واژه فقط اثر منفی روی سرنوشتت می زاره.

لطفا پاکش کن و یه متن امیدوارانه بنویس.

اگه دوست داشتی درخواست دوستیم رو بپذیر راهنماییت کنم.

لقاح آزمایشگاهی (IVF یا کاشت  ) یک درمان براى ناباروری است که در آن اسپرم و تخمک در یک آزمایشگ ...

اون جاریتم حسرت به دلش میمونه که پسر دار بشه اونم دختره ، خدا به توهم ی بچه ناز میده اینطوری حتما باردار میشی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
عزیزم تاپیک جاریت رو دیدم ناراحت شدم  منم تنبلی شدید داشتم بعدش ۳قلو باردار شدم بهم درخواست دوستی بده تا راهنماییت کنم شاید خدا حاجتت رو داد

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره