خواهران گرامی من ب هیچ وجه ب هیچ وجه مجبور ب دروغ نیستم دلیلی هم ب خودم ندارم ک بیام تو دنیا مجازی بین ملیون ها نفر چرت بگم مگر من بیکارم زندگی ندارم دیت ی عده درد نکنه !! خیلی خیلی ببخشیدا میدونید چرا جواب جاریم ندادم چون هرکسی هرکسی توی زندگیش قطعا ی نقطه ضعف داره ی چیزیرو ک خیلی دوس داره ولی ب دستش نیاره روش حساس میشه من بی زبون نیستم لال نیستم اتفاقا خیلی هم جواب میدم ولی خدانکنه یکی توی زندگیم سرکوفت بچه نداشتنم بهم بزنه اتیش توی دلم روشن میش ک اصلا نمیتونم جواب کسیرو بدم دست خودم نیست اصلا باور کنید شاید شما باور نکنید اما من بغور دارم میدونید چرا!
من هر ماه ک پریود میشم تو سه روز گریه میکنم از روز۳ گریم تموم میش میرم دکتر دکترم شهر دیگه ست راهش خیلی اذیتم میکنه میرم سونو میشم دکتر فقط برای ۵ روز یا ۶ روز ممکنه بهم ۸ امپول بده بگه بزن ب شکمت منی ک شخصا تحمل دردم پایین خیلی اذیت میشم جالب بدونید از امپول ها شکمم بزرگ شده انگار ۵ ماهمه حتی چشم هام ضعیف شده! البته اگ بعضیا نمیگند دروغه ی عالمه قرص اینا رفتن ب مطب هم سخته باور کنید انقد از منشی ها حرف میشنویم کافیه بگیم چرا مارو رد نمیکنید یا جواب نمیدن یا جواب بدن ابرو ادم جلو همه میبرند بعد من بعد مصرف اینا دوباره بعد چند روز باید پاشم برم شهرستان اونجا برم سونو میکنه اگ کیست شده باش میگ برو امیدی نداری کیست شدن و من با دو ورق قرص جلوگیری میفرستند اگ ک نشده باش بازم بهم امپول میدن خوب گلم میدونم هیچ کدوم از اینا ب کسی ربطی نداره و براتون مهم نیس اما این ها کار هرماه منه بعلاوه اینا ی عالمه طبابت هم میکنم . خوب الان من انقدر زحمت بکشم و نتیجه نبینم طبیعی حساس بشم بعد کافیع تو جمع برم هیچ وقت ن جاری ن مادر شوهر ن خواهر شوهر دلسوز کسی نیستند تو این زمونه حالا اگر مادر خواهر شوهر شاید ۵ درصد دلشون برای پسر یابرادرشون بسوزه اما جاری هیچ وقت ! من این همه زحمت میکشم معلوم برا جاریم مهم نیس و خودش میدونه انقد زحمت میکشم چون برام با ارزشه ولی خوب تا الان ک جوابی ندیدم دیگ اونم وقتی حامله شده اخساس سرتری کرده بقیه جاریهام اینجوری نیستند فقط همین با بچه داشتن پوز میده نمیدونم چرا
اومد خونم ب راحتی توی ی روز حرف هایی ک ب راحتی ک از زبون اومد زد و رفت خیلی خیلی شکستم حتی همون موقع داشت وراجی میکرد مشکل بیشتر از خودمه ک خیلی خودم حقیر کردم بنظرم کل حرفاش حقیقت داش وقتی داشت اون حرف هارو میزد من تو فکر رفتم گفتم تو دلم اینا همش توی دل منم هس این حرفا ولی ولی هیچ وقت انتظار ندارم از بکی بعنوانه تعنه کنایه بشنوم فقط با دوجمله جوابش دادم الان فک میکنید برام راحت ی اتشی از اون جاری تو دلمه ک جلو بقیه انگار نیس و هیچ وقت اتیشه خاموش نمیش باور کنید من دروغ نمیگم میتونید باور کنید یا نکنید جواب کسی روهم تو سایت بد ندادم اومدن فقط دروغ دروغ میکنند اصن انگار ن انگار طرف ناراحت یانه