2777
2789

وقتی با دارو فولیکول رشد کنه و‌با امپول ازاد بشه پس تو مشکلی نداری حتما باردار میشی میدونی چرا اینو میگم چون دلت شکسته زخم زبون خیلی بده ولی وقتی دل بشکنه اون لحظه خدا میبینه بهت قول میدم باردار میشی وضعیت منم مثله خودته منم باردار نشدم بادارو هنوز ولی شوهرت حتما بفرست ازمایش بفهمی سالمه  توروخدا از طرف من ب جاریت بگو همونخدایی که بنابر مصلحتش به آدم بچه میده همونطورم میتونه ازش بگیره !!! حواست باشه شاید خدا ب من بچه داد ولی بچه های توروهم ازت گرفت خدا ب یکی زود بچه میده ولی زودم ازش میگیرش ب یکی هم دیر میده ولی خودش حفظش میکنه ب بچه هات نناز از کجا میدونی دو روز دیگه تو پیری میمونن عصای دستت میشن

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

سلام عزیزم خوبید پیرو تایپیک پربازدیدتون میخواستم بپرسم جوش صورت میزنید شما ک تنبلی تخمدان دارید؟

آخه منم داشتم تنبلی ولی بعد سه سال بچه اوردم بعد هنوزم جوش میزنه صورتم میخوام بدونم مشکلم از تنبلی تخمدانه یا نه

برام دعا کنید مستقل بشم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اسی خوبی

خواهرشوهرم تنبلی تخمدان داشت ده سال بچه دار نشد

الان یه پسر داره

یه مدت مرتب شب قبل خواب کرفس از اون ساقه درشت ها هست تو آب خیس میکرد تا صبح

صب میریخت تو مخلوط کن میریخت تو بطری نوشابه هر روز تا شب یه بطری میخورد مخصوصا صبح ها ناشتا خیلی میخورد

و به همین روش خوب شد

آرزو میکنم هرچی زودتر خدا بهت یه بچه ناز و سالم بده❤️

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
جوانه گندم و ماش خییلی عالیه بخور،همزمان با اینا اگه داروی دکتر مصرف نکنی زودتر نتیجه میگیری،اگر دار ...

گلم من دارم انجام میدم من جوانه گندم درست کرد بعد ک گذاشتم یخاچال بعد یک روز کپک زد ؟ ماش چجوری درست کردی؟

😐

قرص گیاهی ویناگنوس برای تنبلی تخمدان 

از داروخانه بخر روزی دو تا بخور وقتی جواب بارداریت مثبت شد قطع کن 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
نذر حضرت علی اصغر کن  خواهر منم نذر کرد سال بعدش پسرشو علی اصغر  کرد  انشالله دامنت ...

گلم ، برای ازدواج موفق از چه امامی بخوام 

۳۲ سالمه مجرد 

خسته شدم حقم نیست 

خیییلی از خدا و ائمه خواستم نصیبم نشده 💔😭

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

سلام عزیزم قطره ی ویتاگنوس بگیر روش مصرفش روش هست منم تنبلی تخمدان داشتم سه ماه سه ماه پریود میشدم بعد اینو استفاده کردم پریودیم زود به زودم شد تازه بعد قرص لتروزول از داروخونه گرفتم از شبه سوم پریودی شبی دوتا تا پنج شب خوردم و باردار شدم 

عزیزم تاپیک جاریت رو دیدم ناراحت شدم  منم تنبلی شدید داشتم بعدش ۳قلو باردار شدم بهم درخواست دوس ...

میشه بگی چجوری باردار شدی منم تنبلی دارم و میخوام برم آی وی اف

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
قرص گیاهی ویناگنوس برای تنبلی تخمدان  از داروخانه بخر روزی دو تا بخور وقتی جواب بارداریت مثبت ...

عزیزم این ب هرکسی نمیسازه برا یکی خوبه یکی بده برا من افتضاح بود کلا دیگه پریود نمیشم مگه قرص بخورم

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

عزیز جان دیدم تاپیک قبلیت قفله

چند تا حرف دارم یکی اینکه شما خیلی تند جواب اونی که اخرین نظر رو گذاشته دادید ایشون فقط گفتن سر کاری نیست؟شما پریدی بهش ک سطح درک و شعورمونو بالا ببریم از شما بعیده انقدر مظلوم بازی جلو جاریتون در بیارین 

و اینکه همه ی حرفهای جاریتون شبیه حرفای خودتون بود تو توضیحات خودتونم روی پروفایلتون نوشتین خونه ساکت و تاریک و دقیقا حرفهای جاریت پس منم شک کردم که همش دروغ و توهمات خودت بوده یا اینکه انقدر خودت این حرفها رو برای بقیه تکرار کردی که بقیم بهت گفتن 

در ضمن بدبینی نوشتی بغل دست یک مادر بودم ک نوزادشو پوشوند کلا انگار فقط خودتی ک باور داری مادر نمیشی و همه ی حرفها و رفتارهای بقیه رو ی جوری تعبیر میکنی که خودتو ناراحت و دلشکسته کنی فقط اینو بگم با اینکارات بچه دار نمیشی بچه فقط و فقط با انرژی 

تا وقتی خودت ب خودت میگی خونه ی بدون بچه ساکت و تاریکه بچه دار نمیشی ولی کافیه انرژی مثبت بدی ب خودت و بگی شک ندارم بچه دار میشم قطعا بچه دار میشی پس بدون تنها مانع بچه دار شدنت ذهنته نه بدنت

اینم بدون با جلب ترحم دیگران مشکلی حل نمیشه حتی اگر بچه دارم نشی بازم دنیا رو جهنم نکن برای خودت و فقط بچشب ب خوشگذرونی 

در ضمن اگر یک درصد حرفهایی ک گفتی رو واقعا جاریت بهت گفته دو تا دلیل داره یا چون خودت از بس گفتی اونم بهت گفته یا فقط و فقط ب شدایطتت حسادت میکنه و فکر میکنه تو خوشبختی و از لجش اومده بسوزونتت تو هم ک بلد نبودی جواب بدی کافیه فقط بگی عزیزم من هنوز خیلی بچم برای مادر شدن در ضمن من از شرایط الانم راضیم اما انگار تو تحمل خوش بودن منو نداری دلت میخواد جای من باشی اما اشکال نداره ب برادر شوهرم بگو کمی تو بچه داری کمکت کنه سعی کن با حرف زدن شوهرتو جذب خودت کنی تا کمک دستت باشه چون حس میکنم خیلی ناراحتی از اینکه میبینی من راحت و بی دردسرم ولی تو هر روز یکی مجبوری بزایی

اونوقت ببین دفه ی بعد جاریت جرات داره چیزی بگه

ببین فلورا تاجیکی عالیه درمانگر تخمدان پلی کیستیک هست عالیه.... اینستاگرام برو ...لایو های ذخیره شده داره حتما حتما گوش کن عمل کن اصلاح سبک کن...اون جاریت هم تقاص پس میده حتماً...خیلی معتقدم که آدما چوب حرفشون میخورن 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
گلم ، برای ازدواج موفق از چه امامی بخوام  ۳۲ سالمه مجرد  خسته شدم حقم نیست  خیییلی ...

سلام عزیزم، هر روز 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو، هروز 4قل و آیت الکرسی بخون، ختم 11روزه مزمل خیلی خوبه تو نت هست برای ازدواج بخونید انشالله حاجت بگیرید و ختم 124000 صلوات، اگه شرایطش را دارید تو خونتون مولودی امام علی بگیرید، یا تو این ایام روضه بگیرید انشالله خوشبخت بشید 

میشه بگی چجوری باردار شدی منم تنبلی دارم و میخوام برم آی وی اف

عزیزم تنبلی تو طب سنتی درمان داره من خودم پیاز درمانی انجام دادم باردارشدم، تو نت هست به مدت 2هفته باید پیاز زرد بجوشونی قبل غذا بخوری