2777
2789
عزیزم تاپیک جاریت رو دیدم ناراحت شدم  منم تنبلی شدید داشتم بعدش ۳قلو باردار شدم بهم درخواست دوس ...

ای جانمم،سه قلوووو،دخترن یا پسرنن!؟؟😍😍😍

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله همه به مراد دلشون برسن، دوستان من کسیو میشناسم که به خاطر مشکلاتی که پیش اونده نمیتونه بچه اشو نگه داره و دنبال یه خانواده میگرده که سرپرستیشو به اونا بده احتمالا تا چند روز دیگه زایمان میکنه اگه آدم مطمعنی سراغ داشتین بگین شمارشونو بدم باهاشون صحبت کنین بنده خدا خیلی هم ناراحته اما واقعا نگهداشتنش پیش خودش واسه بچه هم عاقبتی نداره، خودشم که الان تو شرایط بدیه حتی جا واسه زندگی نداره آدم تحصیل کرده و موفقی بوده دیگه بماند چرا به اینجا رسیده خودتون میتونین ازشون هرسوالی داشتین بپرسین، فقط قضاوت بیجا نکنین اگه میتونین کمکی بهش بکنین که تصمیم درست بگیره یا بچه رو به خانواده خوبی بده پیام بدین شمارشو بدن، انشالله خدا مشگل همه از جمله اسی عزیز رو هم حل کنه الهی آمین، اها راستی مشهد هستن این خانم

سلام عزیررم

تاپیک پر بازدید تو دیدم قلبم ترکید از اون همه چرند گفتن جاریت

ی روش قدیمی مامانم انجام میده، خیلیا باردار شدن

دستورش میگم انجام بده

شاید خدا خاست و شد

دو ورق ژلاتین(تو شهرستان میگن سِرِشُم ماهی، عطاری داره) با یکم زعفرون و یکم گلاب، بریز تو ی ظرف بذار رو آتیش هم بزن تا ژلاتین باز بشه و همه باهم مخلوط بشن

بعد ی کاغذ بردار قشنگ با سوزن سوراخ سوراخش کن، کامل همش سوراخ سوراخ بشه

بعد دراز بکش موادو بده یکی بریزه رو کمرت،برگرو هم بچسبون روش(مواد داغه، حواست باشه خیلی داغ نزنی ک بسوزی، خیلی هم سرد نشه ک خودشو تو ظرف میگیره) خلاصه کمرتو با ی روسری محکم ببند

این موادو ک بزنی سفت میگیره، تکون خوردنت یکم سخت میشه، بذا یکی دو روز باشه، بعد برو حموم

الهی ک جواب بگیری

تاحالا مامانم واسه هر کی انجام داده، بی برو برگشت باردار شده، امیدوارم ک واسه تو هم بشه، دلت شاد بشه

عزیزم دمنوش رازیانه بخور یک لیوان با یک قاشق عسل هرشب تا 120 روز..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تنبلی تخمدانت درمان میشه و اینکه یه دکتر طب سنتی خوب برو درمان میشی انشالله....خودت و شوهرت عسل و سیاه انه قاطی کنید روزی یک قاشق مربا خوری بخورید...شیر برنج رو هفتگی بخورید تقویت کننده اس ....پیاز با روغن زیتون سرخ کن و تخم مرغ بریز داخلش بخورید مرتب ...دو مورد اول که گفتم درمان کننده است و بقیشون تقویت کننده برای بارداری انشالله...

چی بود مشکلش اخرش زندگیش چیشد؟

سلام گلی 

تاپیکتو قفل کرده بودی 

من بجات مردم ولی خدا جوابشو بده با همین بچه هاش امتحانش میکنه 

عزیزم برای مشکلت حرز امام جواد بگیر. حرز کبیر 

فقط سفارشی بگیری ها نه بازاری که به اسم خودت باشه 

به حق امام جواد و به برکت حرز ایشون به امید خدا بچه دار میشی

خواهشا امتحان کن 

اگر بخای بهت آدرس میدم ازش تهیه کنی معتبره. من خودمم تازه سفارش دادم و منتظرم به دستم برسه 

طولانی ترین و پرهیاهوترین سکوت منی... ♥️

اومدم تاپیکت قفل بود میدونم حرفهاش چقدرتلخ بوده تو تو قوی باش خداحواسش بهت هست اینو بهت قول میدم همسایه خونه مادر شوهرم چقدر دکتر رفت هربار حامله میشه بچه سقط میشد بعد ده سال سه تا بچه پشت سر هم آورد اصلانم دکتر نرفت بیخیال شده بود ماشاالله الان بچه هاشو یکی از یکی خوشگل تر 

خدایا توروخدا کمکم کن 

اسی شیش سال ک چیزی نیست  عموی من بعد 12سال بچه دار شد الان بچش یسالشه هم خودش هم خانمش سنشون بالا بود ازدواج کردن 40ب بالا بودن بچه دار شدن الانم دومی بچشو بارداره 

رفتن ای وی اف ایناهم نشد تا رفتن یه طب سنتی توی قم  بعدش رفتن مشهد از امام رضا حاجت گرفتن  شماه امسال برید کربلا دست خالی بر نمیگردید