2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من تاپیک اخرتو خوندم خودم هفت سال نازایی داشتم و همه حرفاتو با همه وجودم درک میکنم

اما الان درمان شدم

میخواستم بگم اگه بخوای میتونم کمکت کنم

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

عزیزم تاپیک آخرت میخواستم راهنماییت کنم قفل شده بود ، عزیزدلم یه پک گیاهی هستش برای تمام مشکلات ناباروری زنانه، تنبلی ، اندومتریوز، عفونت چسبندگی، یه دوره ی ۴۰ روزه استفاده میکنی خیلی خیلی موثره، به جرات میتونم بگم قطعا تنبلی تخمدانت رو برطرف میکنه ، اگه خواستی بگو شماره ی مشاورشون یا پیجشون رو بهتون بدم باهاشون در تماس باشین، اسم پکشون آندوما ست

سلام عزیزم تاپیک هات رو خوندم خواهر شوهرم مشاوره طب سنتی است میتونی با پاک سازی حامله بشی اگه خواستی درخواست دوستی بده شمارش رو بهت بدم 

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 

سلام وقت تون بخیر برای حل مشکل تنبلی به این پیج پیام بدید ان شاءالله مشکلتون حل بشه.  tite_reyhaneh

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

می‌دونم خیلیا بهت پیام دادن ولی من دوستم خیلی تنبلیش شدید بود هر هقت ماه پریود میشد به زور با دارو 

پیاده روی زیاد انجام داد الان منظم شده 

دکتر بهش گفت برای تنبلی هیچی بهتر از پیاده روی نیست

روزی چهل دقیقه حداقل تا دوماه باید انجام بدی تا نتیجه بگیری 

غذاهای مضر نباشید بخوری 

چیزای مقوی بخور 

آمپول بکمپلکس و.... 

عزیز طب سنتی خیلی خوبه من برای همه مریضی عام جواب گرفتم برو‌حتما 

چی بود مشکلش اخرش زندگیش چیشد؟

عزیزدلم مشکل تنبلی تخمدان یه مشکل خیلی پیش پا افتاده س.خیلی راحت بچه دار میشی فقط بدون استرس باش.کاش منم تنبلی میداشتم و خودم پیگیر میشدم تا اینکه شوهرم واریکوسل داره و عین خیالش نیس

تا حالا لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی استفاده کردی؟ضخامت رحمت نرماله؟عفونت نداری؟

سلام پی رو تایپک قبلت باعث شد این کامنت و برات بزارم 

به زودی زود مادر خواهی شد نه از حرص جاری بلکه از رحمت خدای مهربون

نمیدونم چرا اینقدر حسم قویه بهت که باعث شد برات این کامنت و بزارم ولی مامان میشی اینو قول میدم فقط صبور باش... 

یه چیز بگم زیارت عاشورا بخون به برکتش قسم مادر میشی خوشگلم 

اسمت چیه بگوبه نیتت زیارت عاشورا بخونم، ❤🌹

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕