2777
2789

متوجه نشدم گلم چیشد ؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

متوجه نشدم گلم چیشد ؟

خانواده  م شهرستانن چن روزی میشه اومدن اینجا خونه بخرن دیروز بابا مامان بابام رفتیم خونه ببینیم ب شوهرم گفتم اجازه داد خودشم تا ۹برنمیگشت خونه شامم اماده کرده بودم کارمون طول کشید زنگ زدم گفتم میریم خونه ی عمه مم توم بیا گفت ن خسته م گفتم باشه پس منم برمیگردم عصبانی شد ک گفتم نمیخواد برگردبگی بمون فردا بیا منم خیالم راحت شد شب اونجا موندیم با دخترم خودش ساعت ۳ پیام داده ک برنگرد دیگه

فهمیدی به من هم بگو

اره یکم گنگ توضیح داد متوجه نشدم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
خانواده  م شهرستانن چن روزی میشه اومدن اینجا خونه بخرن دیروز بابا مامان بابام رفتیم خونه ببینیم ...

وا خودش گفت ک 

عزیزم تو توجه نکن برو

اینا رو میبینم هی حالم از ازدواج بیشتر بهم میخوره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خانواده  م شهرستانن چن روزی میشه اومدن اینجا خونه بخرن دیروز بابا مامان بابام رفتیم خونه ببینیم ...

برو خونتون از این این دست چرت و پرتا مردا زیاد میگن توجه نکن احتمالا چون گفتی بیا خونه عمت و باهم نرفتین اونجا ناراحته

برگشتم خونه ولی خیلی حالن بده ینی اینقد بی ارزشم پیشش بخدا غصه ی زندگیمو نمیخورم فقط دخترم واسم‌مهمه

میدونم قشنگم 

ابجی بشین باهاش حرف بزن بگو مشکلت با خانوادم چیه 

وقتی با عصبانیت گفته بمون خونه عمت.داشته طعنه میزده که چرا نیومدی خونه خودت،، توهم باخیال راحت شب موندی،،بیشتر عصبانی شده

پارسا پسرمامان😍