2821
2789
اینا رو میبینم هی حالم از ازدواج بیشتر بهم میخوره

زندگی هر شخص رو خودش و انتخاب خودش می‌سازه ن شما این بنده خدایی ن شوهرت شبیه شوهرشون و اینکه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن پس زندگی ظاهری دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن هر شخصیتی به یه همدم احتیاج داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هزار بار گفتم خودش میگه مشکل ندارم ولی اینجوری نیس چون هر بار زهرمارم کرده

تو هم هر دفعه بی توجه باش اون سرو صدا میکنه تو برو اون اتاق ببینه توجه نمیکنی خوب میشه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
کلا با خانواده م مشکل داره نمیدونم چرا هر وقت باهاشون جای رفتم یا ی کم خوش بودم باهاشون دعوا راه اند ...

اهمیت نده میبینه مهمه این موضوع هی ارور میده روش چند بار نازشو بکش ولی به حرفاش درباره خانوادت و اینا اهمیت نده دیگه خودش میفهمه ک گیر الکی نده

من چون مادرم یه بار به یکی دیگه گفته بود داماد های من شغالن در صورتی ک منظورش شوهر خواهر وسطیم بود شوهر من به دل گرفت به جا اون چند وقت خونم تو شیشه بود اینقدر که هی تیکه مینداخت و گیر میداد همین بی اهمیتی به حرفاش کردم ولی نازشم کشیدم الان دیگه خودشم خوب رفتار میکنه با خانوادم ولی خب یکم دلچرکینی داره ک اونم عادیه

زندگی هر شخص رو خودش و انتخاب خودش می‌سازه ن شما این بنده خدایی ن شوهرت شبیه شوهرشون و اینکه زن و شو ...

آخه ازدواج مثل یه هندونه ی سر بسته ست ... از کجا معلوم انتخابت درست بوده باشه؟ خیلی ترسناکه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

آخه ازدواج مثل یه هندونه ی سر بسته ست ... از کجا معلوم انتخابت درست بوده باشه؟ خیلی ترسناکه

پس آشنایی قبل ازدواج برای چیه ؟ تا یه میزان آشنایی و امتحان کردن طرف مقابل و حسی ک اونموقع داری کامل می‌فهمونه ک خوبه یا ن 

حس ششم واقعی خانم ها خیلی قویه بهش اعتماد کنین

2823
2791
2779
2792