2777
2789
عنوان

تنهایی🤦

235 بازدید | 30 پست

شده مدت طولانی حس کنید خیلی تنهایید و هیچ راهی و هیچ کسی هم نمیتونه شمارو از این حس دور کنه؟ 

چیکار میکنید این مواقع؟ غیر از کتاب و موزیک چه راهکاری پیشنهاد میدین برای بهتر شدن حالتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی رو خیلی دوس دارم وقتی طعم آرامشی که داره رو بچشی با هیشکی عوضش نمیکنی ولی خب زیادم خوب نیست&n ...

من هم تا چند وقت پیش اصلا بهش فکر نمیکردم و دوست داشتم مثل شما، اما مدتیه واقعا این حس آزارم میده و هیچ جوری از دستش راحت نمیشم 😑

من میترسم نتونم کنترل کنم و برم از روی ناچاری با کسی ارتباط بگیرم که بعد رفع این حس پشیمون بشم

ادم درست هرجایی پیدا نمیشه صبر داشته باش چرا کلاسی چیزی نمیری؟اینطوری سرت گرم میشه ب کلاس

من میترسم نتونم کنترل کنم و برم از روی ناچاری با کسی ارتباط بگیرم که بعد رفع این حس پشیمون بشم

حواست جمع کن ارزشت خیلی بیشتر 

من روزهای سخت زندگیم که نابود بودم قرآن با ترجمه خوندم

آقا هستم
شب با داداشم و مامانم و بابام باهو میخابیم..صب ک بیدار میشم هیچکدومشون نیستن تا غروب تنهام تو خونه🥲 ...

عزیزم 🥺

ولی اون تنهایی با این حس بد فرق داره من همه دورم هستن خانواده پر جمعیت هم هست اما باز حس تنهایی شدید میکنم