2777
2789
عنوان

تنهایی🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 30 پست
ادم درست هرجایی پیدا نمیشه صبر داشته باش چرا کلاسی چیزی نمیری؟اینطوری سرت گرم میشه ب کلاس

کلاس میرم عزیزم توی خونه هم خیاطی میکنم ، شاغل هم هستم اما خب اینا نتونسته این حس تنهاییو کم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست جمع کن ارزشت خیلی بیشتر  من روزهای سخت زندگیم که نابود بودم قرآن با ترجمه خوندم

سعی میکنم برم سراغ دعا و قران اما حقیقتا انقد فاصله گرفتم روم نمیشه دیگه از خودم و بقیه خجالت میکشم

سعی میکنم برم سراغ دعا و قران اما حقیقتا انقد فاصله گرفتم روم نمیشه دیگه از خودم و بقیه خجالت میکشم

اانقدر خدا مهربونه .

همین کار شیطان که نمیذاره.روزی یک صفحه هم شده با ترجمه بخون.اگه میتونی یه ورزش مثل شنا .یا فیتنس برو یا هر ورزشی که دوس داری.

به علاقه هات اهمیت بده.چیزایی که دوس داری و حالت خوب میکنه انجام بده نگو حالا فردا یا بعدا.همون موقع انجامش بده.من دوسه سال وحشتناک رو گذروندم .اما خداروشکر دوباره میخوام بلند بشم و برای آزمون وکالت شروع کردم به خوندن.

میخوام باشگاه هم بدم

مثلا پیاده روی توی خیابون انقلاب رو دوس دارم خب بهتره انجامش بدم.سعی میکنم حالم بهترکنم

آقا هستم
سعی کن با هم دانشگاهی هات اوکی بشی پارتنر خوبم خودش میاد فقط نیاز داری به صبر

اوکی هستم باهاشون اما متاسفانه از لحاظ مسافت دور هستیم و چندماه یکبار میتونیم همو ببینیم ، خدا از دهنتون بشنوه فکر کنم برای من گم شده پیدا نمیشه البته خودمم سخت میپسندم😅

اانقدر خدا مهربونه . همین کار شیطان که نمیذاره.روزی یک صفحه هم شده با ترجمه بخون.اگه میتونی یه ورزش ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتید حتما این کار رو انجام میدم انشالله که نتیجه بده.

برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم🌼

اوکی هستم باهاشون اما متاسفانه از لحاظ مسافت دور هستیم و چندماه یکبار میتونیم همو ببینیم ، خدا از ده ...

سعی کن روابط اجتماعیت رو ببری بالا با هرکسی دوستی نکن ولی با یکی دوستی کردی قشنگ صمیمی شو