2777
2789
عنوان

سلام

155 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من تازه نامزد کردم رابطه بدون دخول داشتم 

حدودا 48روز پیش ولی سر وقتم با دمنوش گرمی پریود شدم یعنی صبر نکردم بببنم پریود میشم با نه عقب میندازم یا نه با دمنوش سر وقت پریود شدم اما سه با چهار روزه تموم شد 23روزبد پریودیم بیبی زدم منفی بود ولی انگار استرس دارم همش حس میکنم حالت تهوع و سرگیجه دارم 

سینه هامم درد میکنه تو سایت دیدم خیلیا پر شدن ولی باردار بودن حتی با پیشاب 

حامله شدن الکی ک نیس مخصوصا بدون دخول  این علائم هم ک میگی بخاطر ترس و تلقین کردنته وگرنه حامل ...

24روز بعد از پریودم بیبی زدم منفی بود نیاز نیس باز بزنم؟ چون عصر زدم بچه ها میگن باید اول صب میزدی که دقیق تر باشه ولی خودم میگم امکان نداره الان دیگ داره دوماه میشه اگه بود سریع مثبت میزد 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

24روز بعد از پریودم بیبی زدم منفی بود نیاز نیس باز بزنم؟ چون عصر زدم بچه ها میگن باید اول صب میزدی ک ...

اره دیگ اگر حامله بودی ک مشخص میشد من خودم توی دوران عقد منی روی واژنم. ریخته شد بدون دخول و پاکش کردم حامله هم نشدم این حالت‌ها هم بخاطر استرسته من خودم الان توی اقدامم ماه‌های اول اقدام هی با خودم فک میکردم الان حالت تهوع میگیرم الان علائم حاملگی رو نشون میدم و اینطور هم میشد چون تلقین میکردم اگر خیلی استرس داری ی ازمایش بتا بده ک دیگ خیالت راحته راحت بشه هر چند حامله نیستی 

اره دیگ اگر حامله بودی ک مشخص میشد من خودم توی دوران عقد منی روی واژنم. ریخته شد بدون دخول و پاکش کر ...

مرسی عزیزممممم 

فک کنتو این دوماه انقد استرس کشیدم که دیگه اجازه نمیدم بهم دست بزنه تا عروسی🤣😂

درکت میکنم خودمم اینطور بودم 😂😂

ببین ما ۳۰ خرداد پیش هم بودیم
بدش من ۲۳ پریود شدم میگن ۱۰ روز بد از رابطه بیبی چک نشون میده
من ۱۵ زده باشم ینی من ۲۳ روزم ک شد زدم منفی شد
ینی جمعن من ۴۷ روز بعد از رابطمون بیبی چک گذاشتم منفی شد 

بد شک دارم بازم دوستام میگن مریضی گرفتی ذهنت مشکل داره 

نمیدونم طبیعیه این حساب کردنام یا نه تو بهممم بگو الان من اروم بخابم یا نه🤦🏼‍♀️❤️

ببین ما ۳۰ خرداد پیش هم بودیم بدش من ۲۳ پریود شدم میگن ۱۰ روز بد از رابطه بیبی چک نشون میده من ۱۵ زد ...

حاملیه نیستییییییییی 

بازم میگم اگر خییییلی شک داری و میخوای دلت اروم بگیره برو ی ازمایش بتا بده دیگ کلا خیالت راحت میشه اینقدر حساس نباش 

چند سالته عزیزم ؟؟

حاملیه نیستییییییییی  بازم میگم اگر خییییلی شک داری و میخوای دلت اروم بگیره برو ی ازمایش بتا ب ...

بیبی چک گرفتم بزنم از ازمایش میترسم

تو سایت دیدم بچه ها میگفتن ناشدا بزن ک دقیق نشون بده 

۲۱ سالمه

بیبی چک گرفتم بزنم از ازمایش میترسم تو سایت دیدم بچه ها میگفتن ناشدا بزن ک دقیق نشون بده  ۲۱ ...

حالا ک میترسی با ادرار اول صبح بزن دقیق تره منفی ک شد دیگ ب خودت استرس نده چون اگر حامله بودی نشون میداد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز