2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من باشگاه اصلا تاب باز نمیپوشیدم بس که جوش داشت بدنم، البته من حجامت رفتم اون تایم که کمک کننده بود

منم همینطورم . عروسی جایی که میخوام برم همیشه لباسایه استین بلند و بسته میپوشم 

مصرف تخمه و اجیل و شکر و نبات و قندمو کم کردم.

جوشامو دستکاری نکردم. یه بار رفتم فیشیال (قبل ترا هم رفته بودم اثر نداشت اینبار ینفر دیگه بود کارش خوب بود)

ژل شستشوی صورتمو عوض کردم و بعدش تونر مخصوص پوست چرب گرفتم و بعدش کرم مرطوب کننده medilann

و به جای کرمپودر ب ب کرم synskin.

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

مصرف تخمه و اجیل و شکر و نبات و قندمو کم کردم. جوشامو دستکاری نکردم. یه بار رفتم فیشیال (قبل ترا هم ...

من همه این کارارو کردم 😂 اگه فقط صورتم جوش میزد میتونسم با تونر و ژل اینا خوبش کنم . ولی وقتی کله بدنم جوش میزنه چاره ای ندارم 

منم همینطورم . عروسی جایی که میخوام برم همیشه لباسایه استین بلند و بسته میپوشم 

حتما داروها رو تحت پزشک استفاده کن و نترس چون همه داروهای قوی آب بدن کم میکنن و لب و دهان و گلو خشک میشه باید زیاد در روز آب بخوری تا دوره اش بگذرونی ، من هنوزم سالی  یکبار میرم پیش دکترم ، همیشه ضدآفتاب بزن دیگه هیچی نزن

من همه این کارارو کردم 😂 اگه فقط صورتم جوش میزد میتونسم با تونر و ژل اینا خوبش کنم . ولی وقتی کله ب ...

من فقط صورتم بخصوص روی گونه هام میزد...الانم یکی دوتا جوشو میزنه اما مث قبل نه...امیدوارم از راکوتان نتیجه بگیری درکت میکنم رو اعصاب😅

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

خودت خواستی بنویسه یا دکتر خودش نوشت دکتر های اینجا چون کلیپ های زیبایی زدن برای منفعت خودشون همش می ...

من پزشک بهم گفت جوش درمان یا باید انتی بیوتیک باشه یا همین اکوتان ((درمان قطعی))

هرچقدر به پوستت برسی بازم جوش میزنه درمان باید داخلی باشه