2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید جسارتا ی سوالی دارم البته اگر دوست داشتید پاسخ بدید 🙂 شما اعتقادی ب بحث شرعی سقط دارید ؟

فک میکنی من خودم میخوام سقط کنم عزیزم الان چند روزه حالم تیلی بده زبونم هرروز قفل میشه جیکار کنم دیگه مریضه خدارو شکر که زود فهمیدم بچه نریض بدنیا بیارم هرروز عذاب بکشه

گلم سه جا رفتم سونو مریضه

میگم که باور کنید دوستم باردار بود چندین بار سونو و ازمایش های مختلف گفتن مریضه ب دنیا هم بیاد ۱ ماه بیشتر از زنده نیست الان ماشالله ب دنیا اومده صحیح و سالم مثل دسته گل 😊💜

بعد تازه اگر واقعا هم مریض باشه حقش مرگ نیست .

سلام 🙃🦚
عزیزم من بعد دو سال باردار شدم ک اینم اینجور شد اگ سقط نکنم پیکار کنم ب دنیا بیاد بسوزم

ببین وقتی گفتن مریضه پس سقط بشه بهتره تا وقتی دنیا بیاد هم خودش زجر می‌کشه هم شما 

عدد ان تی خیلی بالاس

میگم که باور کنید دوستم باردار بود چندین بار سونو و ازمایش های مختلف گفتن مریضه ب دنیا هم بیاد ۱ ماه ...

نه من نمیتونم مریض بدنیا بیارم و به پاش بسوزم خدا نکنه کسی تجربه کنه خیلی حس بدیه

بدنش آب برداشته  ادم زیر جلدی در تنه  کیست پشت گردن و سندرم داون با nt ۷

وای خدا بهت صبر بده عزیزم

اره برو بیمارستان

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
میگم که باور کنید دوستم باردار بود چندین بار سونو و ازمایش های مختلف گفتن مریضه ب دنیا هم بیاد ۱ ماه ...

عزیزم ادم نمیتونه ریسک کنه علاوه بر مادر اون بچه هم زجر میکشه تو این دنیا

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
فک میکنی من خودم میخوام سقط کنم عزیزم الان چند روزه حالم تیلی بده زبونم هرروز قفل میشه جیکار کنم دیگ ...

میخواستم بهتون بگم از نظر دین ما سقط کودک حتی اگر مریض هم باشه جایز نیست 

من جسارت نمیکنم میدونم شما الان چ حال سختی دارید و برای هیچ مادری چنین چیزی راحت نیست اما میگم خیلی خیلی دروغ زیاد شده و واقعا در این شرایط انگار نگه داشتنش در صورتی که خطری برای سلامتی خودتون نداره بهتره

سلام 🙃🦚
ببخشید جسارتا ی سوالی دارم البته اگر دوست داشتید پاسخ بدید 🙂 شما اعتقادی ب بحث شرعی سقط دارید ؟

بچه بیماره از خوشی نمیخواد  سقطش کنه 

بچه دنیا بیاد عمری خودشو بچه عذاب بکشن خوبه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میخواستم بهتون بگم از نظر دین ما سقط کودک حتی اگر مریض هم باشه جایز نیست  من جسارت نمیکنم میدو ...

نه من شرایط نگه داری از مریض ندارم و از نظر من گناه نیست چون اگر گناه بود این سونو و آزمایش ها نبود