2777
2789
ببخشید جسارتا ی سوالی دارم البته اگر دوست داشتید پاسخ بدید 🙂 شما اعتقادی ب بحث شرعی سقط دارید ؟

داره میگه جنینش مشکل داره وقتی سونو ان تی مینویسه این مشکلات رو دکتر خودش دستور سقط میده وقتی پزشک دستور بده شرعی هست.و قانونی

لطفا وقتی اطلاع ندارید چیزی نگید.

استارتر خودش ناراحته شما ها دیگه بدترش نکنید

موافق ازدیاد جمعیت هستند ول یوقتی جنین مشکل داره قانون و شرع میگه سقط حلال هم هست.سونو ان تی و دیگر سونو ها برای اینه قبل به دنیا اومدن بچه اگه مشکلی داره بررسی کنند تا بچه معلول و ناقص و با مشکل ذهنی به دنیا نیاد

استارتر خدا کمکت کنه.نگفتی چندئ هفته ای؟؟؟

ببخشید تو برگ بستری نوشته که علت مراجعه آبریزش باید این کاغذ سونو هارو هم ببرم که بدونن مریضه؟

اگر بچه مریضه چرا نوشته ابریزش 

خب نامه ختم بارداری میداد دیگه 

چرا دلیل اصلی رو نامه ننوشته

سلام 🙃🦚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ازمایش غربالگری بهت گفته مریضه و احتمالا هم شاید گفته باشه اگر ب دنیا بیاد هم ی ماه بیشتر زنده ن ...

مراقب باشید چی میگید متوجه باشید اینکارتون باعث افزایش کودکان دارای معلولیت میشه ایشون وضعیتش واقعا بده

بچه بیماره از خوشی نمیخواد  سقطش کنه  بچه دنیا بیاد عمری خودشو بچه عذاب بکشن خوبه !

😔😔😔😔من بعد دو سال با سختی باردار شده بودم هرروز باااش رویاهمو میساختم نازش میکردیم 

ببخشید تو برگ بستری نوشته که علت مراجعه آبریزش باید این کاغذ سونو هارو هم ببرم که بدونن مریضه؟

اره اره همه رو ببر 

چک میکننن بعد بستری میکنن 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نه من شرایط نگه داری از مریض ندارم و از نظر من گناه نیست چون اگر گناه بود این سونو و آزمایش ها نبود

افرين كه تحت تاثير اينا قرار نگرفتي

گناه وقتيه كه با زجر زندگي كنه سر خود خواهي و تعصبات بيجاي ما. 

😔😔😔😔من بعد دو سال با سختی باردار شده بودم هرروز باااش رویاهمو میساختم نازش میکردیم 

ایشالا بعدی رو  عزیزم سلامت بغل میگیری 

الان بهترین کارو میکنی 

غصه نخور خدا بزرگه  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ببخشید جسارتا ی سوالی دارم البته اگر دوست داشتید پاسخ بدید 🙂 شما اعتقادی ب بحث شرعی سقط دارید ؟

اون بچه به دنیا بیاد مریض باشه در مرحله اول کسی ک زجر میکشه خودشه بعد پدر و مادرش چرا باید اینکارو در حقش بکنن ؟؟؟؟؟!!!! التماس تفکر