2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ازمایش غربالگری بهت گفته مریضه و احتمالا هم شاید گفته باشه اگر ب دنیا بیاد هم ی ماه بیشتر زنده نمیمونه حتما در تصمیمت تجدید نظر کن برای سقط چون جدیدااا اینو ب همه میگن و وقتی بچه ب دنیا میاد کاملا سالمه 

سلام 🙃🦚

عزیزم باید قرص گیر بیاری متاسفانه توی داروخانه ها هم نمیدن

من زن بابام هرجا میرفتیم نامه دکتر میبردیم هیچ ب هیچ 

اخرش ی بندخدایی جور کرد برامون از بازار سیاه ی ورق قرص گرفتیم نزدیک دو تومن کی؟ 

دوسال پیششش 

۲ و سال و چند ماه پیش 

سقط شد :/ 

یعنیا عذاب روحی کشیدیم تا قرص پیدا کردیم 

انواع اقسام داروخانه ها رفتیم نبود ک نبود 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
بدنش آب برداشته  ادم زیر جلدی در تنه  کیست پشت گردن و سندرم داون با nt ۷

خدا انشالا یه سالمشونصیبت کنه . اگر اینطوری ک توی خونه کار سنگین کن . بپر بپر . زعفرون و گرمیجات بخور تا لااقل راحت دفع به . منم دوتا سقط داشتم . خیلی دردناکه حسه بعد😭

اگر ازمایش غربالگری بهت گفته مریضه و احتمالا هم شاید گفته باشه اگر ب دنیا بیاد هم ی ماه بیشتر زنده ن ...

وا مگ میشه 

مگه نمیکن فرزند بیارین زیاد😐 چرا باید بگن سقط کنه پس 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
کاری نمیخواد بکنی، برو همونجا همه کارای لازم رو خودشون انجام میدن!!! 

اخه منو پزشک قانونی نفرستادن تایید کنه که مریضه و در برگ بستری نوشته به علت تشخیص بیماری اولیه ابریزش

وا مگ میشه  مگه نمیکن فرزند بیارین زیاد😐 چرا باید بگن سقط کنه پس

باور کن راست میگم 😶

منم اولش اصن گارد گرفتم نسبت ب این موضوع که مگه میشه و اینا امااا انقدر ب چشمم دیدم باور کردم 

سلام 🙃🦚