2777
2789
عزیزم اون بنده خدا گفت فقط پیشنهاد داد بعدم فقط عمع فلانی و اینا نبوده  اصلا خود اسی میتونه بر ...

من خودم شنیدم از ی هفته ای ب بعد فکنم هفته ۱۵ اجازه سقط نمیدن دیگه چرا باید صبر کنه! 

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
چون بزرگ میشه و تا اخر عمرش معلولیت داره 

خب اونکه خودش اینو نمی‌فهمه 

بقول شما معلولیت داره 

مگه اینکه عقلش سالم باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم شنیدم از ی هفته ای ب بعد فکنم هفته ۱۵ اجازه سقط نمیدن دیگه چرا باید صبر کنه! 

با حرف پزشک هم نمیدن؟؟؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برو بیمارستان سقط کن بهتر رسیدگی میکنن 

از تمام مدارک هم کپی بگیر و همراهت داشته باش ببر 

برای بارداری بعدی حتما برو مرکز ژنتیک آزمایش براتون بنویسه و برای بارداری بعدی تحت مراقبت باشید حتما 

حالتو درک میکنم ولی میگذره غصه نخور انشالله بارداری بعدی صحیح و سلامت میگذرونی عزیزم ♥️

ببین گلم من میدونم که خیییلی سخته  و من الان جای اسی نیستم  و نمیخوام باشم  خدا هی ...

سختی که میشه جلوش رو گرفت خود خاسته هست و گناهه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
سختی که میشه جلوش رو گرفت خود خاسته هست و گناهه 

خب بلاخره یا باید خودمون سختی مونو انتخاب کنیم یا به انتخاب طبیعت یه سختی تو زندگی مون میاد 

بلاخره ویژگی دنیا همینه 

هییییچ خوشی مطلقی تو دنیا وجود نداره 

هررررررررررخوشی چه بلند مدت چه کوتاه مدت با سختی حالا یا زیاد یا کم درآمیخته شده 

مثلا همین زایمان مگه سخت نیست؟؟؟ مگه درد نداره؟؟؟؟ 

ولی بعدش شیرینی مادر شدن پدرش ن رو به همراه داره 

یا هررررررر چیز دیگه 

معلولیتهای ذهنی طیف دارن.  طیفهای خفیف و متوسط  متوجه فرق خودشون با بچه های عادی میشن

بازم بستگی به دید و روحیه طرف مقابل داره 

خیییلی بستگی داره که نگاه پدرو مادر بچه چجوری باشه 

بنظرم اینجور بچه ها بیشتر به آرامش نیاز دارن 

اگه مادری باشه که همش جلو بچش گریه کنه همش بگه حسرت میخوری همش چیزای منفی رو بهش تلقین کنه مطمئنا زجر میکشه بچه همش میگه چرا منو بدنیا آوردی 

ولی اگه برخورد مادر و پدر با قضیه با آرامش و از روی فکر و اصول باشه همون بچه میتونه بگرده استعداد خودشو پیدا کنه و شکوفاش کنه حالا تو هر قالبی تو هر زمینه ایی 

بازم بستگی به دید و روحیه طرف مقابل داره  خیییلی بستگی داره که نگاه پدرو مادر بچه چجوری باشه&n ...

به حرف راحته.  

مادر خودش قوی،  پدر رو چی کار کنه.  خواهر و مادرش خودش  رو چی کار کنه.  خواهر برادرهای بچه رو چی کار کنه،  خواهر شوهر و مادرشوهر و در و همسایه.  ؟؟؟!! 

بیماریهای لاعلاج و جراحی های  بچه اش.  دوا و درمان و دایم کاردرمانی و گفتار درمانی رفتن و......  ؟؟؟