2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
هنوز۱۷نشدم. ی سال پیش

همون همسن سال خودمی فقط بهت بگم تازه اولشه من دوست صمیمیم ببین صمیمیییی کلی پشتم حرف زد با یکی از دوستا دعوام شد اون نقطه ضعفام بهش میگفت میگفت اینو بگو تا بیشتر حالش بد شه من چندماه من فهمیدم باورم نمیشد الا معذرت خاهی کرد من بخشیدم ولی نمیتونم دگ ب کسی اعتماد کنم میدونی حس میکنم همه اینجورن فککن میگفت بهش بگو تو ک برات اینجور شده این اتفاق افتاده یعنی مسگفت هرشب بغل یکی خوابی از من میشنوی خاستی درددل کنی با دیوار حرف بطنی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونایی ک میگن دختری یا نه یه روح کشته شده این وسط ملت عجیب..

درسته تجاوز دردناکه 

اما فرهنگ ما بده 

بکارت رو ملاک پاکی دختر میدونن 

میدونی چرا میپرسن دختری یا نه 

چون دو روز دیگه این خانوم بخواد ازدواج کنه و خانواده پسر تست بکارت بخوان میدونی چه استرسی بهش وارد میشه؟ 

چه انگ ها که نمیزنن بهش 

انگار زخم رو دوباره برش بدن و نمک بپاشن روش 

زخم زبون و توهین و نگاه های بد اضافه میشه رو بار سنگینی که داره 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

من تنها چیزی که میتونم بگم اینه سعی کنی کم کم به مادرت بگی اون حروم زاده نباید صاف صاف توی خیابون را ...

فقط ارزودارم خدا نابودش کنه این اتفاق سر کس دیگه ای نیاد میدونی خیلی میترسم شب اول من از اونجا فقط فرار کردم کلید خونه برداشتم تهدید میکرد ک میام درخونتون زنگ زد ب مامانم ک دخترت اینطوره اونطوره من فقط میترسم دوباره ببینمش

منم توی بچگی نزدیک آرین آدم زندگیم بهم دست زد و آزارم داد و هیچ وقت نتونستم به مادرم بگم

کاش خانواده هامون جوری بودن مارو درک میکردن:)من شکایت میکردم اگ میتونم همون شب الان زندان بود میدونی ک حکمش اعدامه ولی حیف نتونستم:)

درسته تجاوز دردناکه  اما فرهنگ ما بده  بکارت رو ملاک پاکی دختر میدونن  میدونی چرا ...

میفهمم ولی درست نیس مثلا ما به کسی که تجاوز شده باید بگیم بره قرص پیشگیری از ایدز قبل ۳ روز رو بخوره ولی کلا فرهنک ما شده ببین دختری یا نه

ولی من بالاتر گفتم قربانی تجاوز در سن کم هستم و نامزد سابقم میگف خرابی لابد کاری کردی ک اینطوری شه.. فک کن چقدر دردناک

بعد الان نامزد جدیدم مادرش فوق تخصص زنانه یعنی قطعا خیلیا فک میکنن منو چک کرده ولی خب کامل نامزدم درک کرده و جا سرزنش همش منو میبرد تراپی 

برای ماها که انقدر تجربه بد دارین نیازمند شریک خوبی هستیم نه نمک رو زخم …

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

فقط ارزودارم خدا نابودش کنه این اتفاق سر کس دیگه ای نیاد میدونی خیلی میترسم شب اول من از اونجا فقط ف ...

شاید فکر نکنی درکت نمیکنه ولی مادرا تنها کسایین میشه بهشون تکیه کرد ولی خب خیلیا هم مثل مادر تو با این قضیه کنار نمیان تراپی یا روانشناس انلاین هست رایگان من نمیدونم راستش اسماشونو ولی شنیدم 

من خودم توی نوجونی خیلیا ازم خوششون میومد همیشه تعریفاشون ازم جنسی بود یا یکی میخواست سعی کنه باهام دوست بشه همش بخاطر مسئله جنسی بود با اینکه الان سن زیادی دارم از اون موقعه دیگه با کسی وارد رابطه دوستی نشدم حتی وقتی بهم دستم میزنن حس میکنم دارن سو استفاده میکنن مالهتو  خیلی دردت بدتره میتونم بفهمم  ولی توی خودت نریز تقصیر تو نبوده اون ادم مریض و بیمار بوده  سخته ولی واقعا