2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
خوب اینجوری خودتو ضعیف میکنی... باید به خودت برسی... تغییر تو ظاهرت بدی... باید  روح قبلیتو‌ ...

امیدوارم ک بتونم میدونی اخه جوری نیست باش کنار بیای یکی بزور بهت دست بزنه تو کتم نمیره اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نیست براشون ک حال روحیت چیشده شرایط چجور شده فقط میگن بکارت

عزیزم ۷ سالگی بهم تجاوز شد

از تو خیلی بدتر بودم

میخوام بگم که یه مدت لازمه غصه بخوری چون این بدترین درده ولی برو مشغول یه حرفع شه جوری شو‌ که شب میرسی خونه فقط غش کنی از خستگی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نگفتی کدوم گوریه. دستاشو گاز میگرفتی یا خودتو سفت میکردی. خدا هیچکی رو تو این موقعیت قرار نده. الهی ...

دستش گاز گرفتم تکون خوردم ولی خب... انشالا سرهیجکس نیاد

منی ک ففط ب پام دست زد ینی تو اتوبوس. الان حس بد ب همه مردا دارم. میبینمشون نفس تنگی میگیرم بخدا یا ...

حالا ببین دگ من چی میکشم :)) بدزم میان میگن چرا خلوت کردی

وای عزیزممم درکت میکنم 😔😔💔

عشقم فقط خودتو سرگرم کن 

و از مشاوره های انلاین کمک بگیر مثل دکتر ساینا

بنظرم خیلی خوبن

و اینکه خودتو نباز 

زندگی و قوی بودنت تازه شروع شده♥️

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عشقم فقط خودتو سرگرم کن  و از مشاوره های انلاین کمک بگیر مثل دکتر ساینا بنظرم خیلی خوبن و ای ...

مرسی گلم😍میدونی اخه مشاور میگیرم از اول تا اخرش فقط گریم میگیره هی میگن بگو کجا بود و اینا هی بیستر یادم میاد بدتر میشم

مرسی گلم😍میدونی اخه مشاور میگیرم از اول تا اخرش فقط گریم میگیره هی میگن بگو کجا بود و اینا هی بیستر ...

نه عزیزم من از اونجا میگرفتم فقط چند تا تکنیک خفن یادم میدادن  و بسس