2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
آخ قربونت بشم‌میدونم الان با یاداوریش قلبت تیک تیک میشه 💔خاستی بهم‌پیام بده بیشتر حرف بزنیم‌بالاخزه ...

من تجربه اضطراب شدید رو داشتم یه بار یه گربه که دستش رو گاز گرفته بودن وآبسه کرده بود رو بردم دامپزشکی  روز بعد وقتی بهش غذا دام چون گیج بود اشتباهی دست منو گاز گرفت بعد حدود ۱۵ روز یادم افتادکه ممکنه از گاز هاری گرفته باشم یهو دچار شک شدید شدم هاری ویروسیه که اگه وارد بدن بشه وه واکسنشو نزنی وبگیریش مرگت حتمیه واونم یه مرد فجیع سه ماه نه غذا خوردم ونه خوابیدم بدترین اتفاق عمرم بود با این که اتفاقای بد تو زندگیم داشتم حتی الانم بعد یک سال ونیم هر مشکل جسمی برام پیش بیاد حمله پانیک بهم دطت میده وسیستم ایمنیم به شدت پایین اومده تو اون دوران به حدی اضطرابم زیاد بود یه شب پاشدم حس کردم یه نفر داره تو گوشم حرف میزنه دچار توهم شدم کاملا انگار فلج شده بودم مدام خس میکردم علایم دارم شبیه ادمای که ام اس داشتن شده بودم ولی تو اون دوران یه سری دارو خوردم خیلی کمکم کرد که کلا خل نشم🥴

توروخدا برو بیرون.. اینجا خال خیلیا خوب نیس.‌‌. برو..

کاربر مرد هست..توضیح کامل هم‌میخواد

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احسنت.دقیقا.سازمان بهداشت جهانی چن تا کشورن که یکیش یکی از کشورهاست که نمیخوام سیاسی بشه بحث .من خود ...

مرسی عزیزم ولی سازمان بهداشت جهانی من رفتم تو سایت گفته بود ازمایش بی احترامیه نگقت وجود نداره پرده بکارت وجود داره ولی خیلی از بلاگرا حرف سازمان برعکس کردن خیلیا هم بدون تحقیق باور کردن 

هیچی میگم ببین توی الان هالیوود چندتا مثل مریلین مون رو هست بعد بیا تو ایران ایشون رو مبنای مقایسه ب ...

باش عزیزم ب هرحال امسدوارم هیچوقت کسی تجریش نکنه ولی کسی مثل شما توهین هم نکنه شببخیر