بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هماهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟
آخ قربونت بشممیدونم الان با یاداوریش قلبت تیک تیک میشه 💔خاستی بهمپیام بده بیشتر حرف بزنیمبالاخزه ...
من تجربه اضطراب شدید رو داشتم یه بار یه گربه که دستش رو گاز گرفته بودن وآبسه کرده بود رو بردم دامپزشکی روز بعد وقتی بهش غذا دام چون گیج بود اشتباهی دست منو گاز گرفت بعد حدود ۱۵ روز یادم افتادکه ممکنه از گاز هاری گرفته باشم یهو دچار شک شدید شدم هاری ویروسیه که اگه وارد بدن بشه وه واکسنشو نزنی وبگیریش مرگت حتمیه واونم یه مرد فجیع سه ماه نه غذا خوردم ونه خوابیدم بدترین اتفاق عمرم بود با این که اتفاقای بد تو زندگیم داشتم حتی الانم بعد یک سال ونیم هر مشکل جسمی برام پیش بیاد حمله پانیک بهم دطت میده وسیستم ایمنیم به شدت پایین اومده تو اون دوران به حدی اضطرابم زیاد بود یه شب پاشدم حس کردم یه نفر داره تو گوشم حرف میزنه دچار توهم شدم کاملا انگار فلج شده بودم مدام خس میکردم علایم دارم شبیه ادمای که ام اس داشتن شده بودم ولی تو اون دوران یه سری دارو خوردم خیلی کمکم کرد که کلا خل نشم🥴
نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی . 🌸 ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸 رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷 در ادامه اینکه اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
احسنت.دقیقا.سازمان بهداشت جهانی چن تا کشورن که یکیش یکی از کشورهاست که نمیخوام سیاسی بشه بحث .من خود ...
مرسی عزیزم ولی سازمان بهداشت جهانی من رفتم تو سایت گفته بود ازمایش بی احترامیه نگقت وجود نداره پرده بکارت وجود داره ولی خیلی از بلاگرا حرف سازمان برعکس کردن خیلیا هم بدون تحقیق باور کردن